Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Así me ha llegado el helicóptero,imposible volarlo. Ha tardado en llegar más de un mes y después de tanta espera llega con problemas de fabrica. Encima reclamo una sustitución del producto y no paran de pedirme fotos y más fotos porque según ellos,eso no afecta al vuelo del helicóptero. INCREÍBLE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Dostawa trwała 45 dni, z czego paczka jeździła po Chinach przez miesiąc. Brak opakowania ochronnego, pudełko było całe posiniaczone, zawartość cudownie nienaruszona. Zgromadzenie się nie spodobało. Śruby, do których są przymocowane silniki, mają lekko rozerwane sprężyny. Przepaść pomiędzy przekładnią jest duża i nie zapewnia się regulacji. Podobał mi się helikopter, dobrze lata. Natychmiast musimy wziąć zapasowe śmigła ogonowe i napędzane biegi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, pudełko odpierało wysyłkę, a towary dotarły dobrze chronione, wiązanie z nadajnikiem RM było łatwe. Wydaje się bardziej wytrzymałe niż mikroheli innej marki. Muszę czekać na lepszą pogodę, aby przetestować i polecieć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Otrzymanie helikoptera było bardzo szybko dostarczyć go i całkiem główne części są dobrze solidne aluminium więcej zamiast tego potrzeba zrobić porządek dla innych części, dlaczego pęka. Więcej i fajnych można kupić szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    To niesamowite RC mikro heli, jest z małym uszkodzeniem na Canopy, ale nic wielkiego, jego łatwe do wiązania i jakość jest bardzo dobra, silnik ogonowy jest supermocnyl Dzięki BANGOOD bardzo szybko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Właściwy produkt opisany Trochę plastikowych rąk Gaz, Ali, ele są do góry nogami Konstrukcja próżniowej ramy jest asymetryczna. Wariancja wzroku estetycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Szybko przybywa, dobra rzecz, ale przeczytaj BNF. Najwyraźniej nie rtf 😀👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Mam nadzieję, że będę mógł go użyć z moim nowym skoczkiem TX T8SG? Albo mój X6 tx

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Helikopter ma się bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Bardzo dobrze! Należy pamiętać, że krzywa przepustnicy różni się od produktów xk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27,455
    • Ft50,903
    • Ft27,826
    • Ft41,293
    • Ft19,681
    • Ft35,168
    • Ft19,594
    • Ft59,292
    • Ft45,529
    • Ft142,534
    • Ft265,387
    • Ft148,235
    • Ft12,214
    • Ft29,306
    • Ft89,468
    • Ft14,497
    • Ft10,517
    • Ft2,712