Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Pręt wygląda na wytrzymały, trzeba pamiętać, że będzie potrzebny mniejszy klucz, który jest z samym helikopterem, aby móc dokręcić mini śrubę zaciskową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Wszystko układało się dobrze i znowu chętnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Części zamienne są bardzo wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Wszystko dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Zakupiłem śmigłowiec Każdyine160 i zakupiłem najbardziej wymieniane części, ponieważ w przypadku wszystkich produktów R/C, zwłaszcza samolotów i śmigłowców ważne jest, aby mieć niezawodne miejsce wymiany części, Banggood ma świetną obsługę i jest zaskakująco szybka wysyłka, jak to pochodzi z zagranicy zazwyczaj mniej niż 2 tygodnie od zamówienia do przyjazdu i oczywiście cena i jakość są zarówno wyróżniające, jestem bardzo zadowolony z tego i nadal będzie powtarzany klient

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wszystko wydaje się w dobrej formie. Dziura w plastikowej torbie mogła stracić kilka małych części, ale poszło dobrze. Trochę plastiku bąbelkowego byłoby lepsze. 12 dni z Chin do Norwegii na moim progu jest doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Il prodotto è arrvato in tempo e bene imballato, il servizio di spedizione è stato puntuale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    recu tres rapidement via la ligne bangood express , tout est conforme a la description , merci bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dostałem części w jakieś 10 dni, każdy przedmiot pasuje do mojego zamówienia. Bardzo dobry wybór części zamiennych do E-160 i HK-K110 Helis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,420
    • Ft2,117
    • Ft1,208
    • Ft2,723
    • Ft2,420
    • Ft8,477
    • Ft3,026
    • Ft3,026
    • Ft5,146
    • Ft2,723
    • Ft2,117
    • Ft2,420
    • Ft2,420
    • Ft2,420
    • Ft4,237
    • Ft3,328
    • Ft3,026
    • Ft3,631