Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2022

    Box was wrapped in a plastic bag but not damaged. Heli looks fine. Ordered the version with 4 lipos. Going to use my own charger. Delivery from CZ to NL only took 3 days.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Stanie się jednym z moich ulubionych wśród flocie kolędowych heli. Mały, ale potężny, bardzo trwały, precyzyjny i wysokiej jakości heli 3D.Z przyjemnością polecam ten mini 3D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Latają wspanialsze!!! Fajnie, że masz 3 baterie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Heli jest top wielki zachowanie latania w 6g 3g i 3d jasne zakup, więc chciałbym kupić ponownie i ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Sehr gut verarbeitet, Top Heli 👏🏼für den Preis ein RTF Set mit dieser Qualität zu bekommen ist Sagenhaft

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Dokładne i wystarczająco mocne, nie dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    super mini Eachine E150 with powerful dieect drive brushless motor👌😃👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Skandaliczne! Chłopaki naprawdę... zapomnijcie o Everyine i jej produktach! BANGOOD PESSIMO, od strony referencyjnej stał się najgorszy... Nie jestem początkujący, wiem jak używać helikopterów i quadopterów bardzo dobrze. Helikopter na pierwszych lotach też wydawał się dobry, ale po 10 lotach, co za sens rozpadł się bez waszej winy. Pozwól mi wyjaśnić lepiej, helikopter lata, a także stosunkowo dobrze, nie ma dużej mocy, więc nie można go nazwać prawdziwym helikopterem do 3D, w jakikolwiek sposób można wykonać kaskader. Jeśli chodzi o budowę, jest tani i niewiele wart, nie można oczekiwać profesjonalnej jakości budowy. M.A. (ang.), W zakresie elektroniki, MAMMA MIA. Z włoskiego wykrzyknika MAMMMA MIA. Nie można po prostu połączyć takie kiepskiej elektroniki do dowolnego modelu od 5€ do 300€, po prostu nie dobre. To dlatego mój model został zniszczony, elektronika wariowała, spowodowała, że helikopter stracił orientację, aż uderzył gwałtownie o ziemię, w ciągu tych pięciu sekund był całkowicie zdany na łaskę, gdy nie dowodziłem helikopterem. W rzeczywistości, to się rozbiło. Pomoc BANGOOD praktycznie nic, nie można sobie wyobrazić, że wadliwy produkt nie może być zbadany przez firmę macierzystą, aby zapobiec temu również! POZNAJ SIĘ ZOSTAĆ! Naprawdę, osobista rada zostaw to w spokoju...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Cóż jestem nowy do Helis start z e160 i dostałem paczkę e150 wczoraj w dobrym stanie i w rozsądnym czasie nie porówna nawet jakości budowy i projektu jest dużo lepiej. Pierwszy lot, jestem pewien, że wygląda na to, że będzie imponujący trochę podekscytowany dzięki każdy i banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Szybka dostawa i opakowanie było w 99% idealne. Przyjęto ją kilka godzin temu. Eksperymentuj z ustawieniami i uczenie się pilota, bardzo łatwe do manipulowania. Naładował 2 baterie i użył trybu 6g. Tryb 6g wymaga 60% lub więcej w przepustnicy, ze wszystko jest równe, dla idealnej blokady na 3-stopowym testie na poduszce. /Nadejdzie ich więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$543.99
    • US$374.21
    • US$45.99
    • US$95.99
    • US$720.71
    • US$47.34
    • US$91.99
    • US$459.99
    • US$931.99
    • US$91.99
    • US$48.99
    • US$314.99
    • US$67.99
    • US$128.99
    • US$227.99
    • US$72.75
    • US$99.99
    • US$34.99