Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(332)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(332)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    Dostałem 3 baterię i jestem zszokowany tym, jak wyrozumiałe były helikoptery. Jestem dobrze zorientowany w samochodach RC, i latałem 2,3 i 4 kanałowymi śmigłowcami współosiowymi. Ale chciałem pojedynczy wirnik z łopatką. To pasowało idealnie. Sprawdziłam napięcie baterii, gdy dotarły na 7,7-7,8 V, jest to bezpieczne napięcie do wysyłki i przechowywania, to jest świetna rzecz. Ciepło zlew wydaje się pasować dobrze i działa, wygląda na to, że jest wiele punktów mocowania silnika, może to jest do regulacji przekładni zębatych z różnymi przekładniami? Radio ma 4 baterie AAA, bardzo ładnie. Dobrze pasuje do moich średnich dłoni. To jest wytrzymały i szybki helikopter. Rozbiłem go niezliczoną ilość razy w metal, beton i plastikowe przedmioty, a rozwaliłem śrubę tylną, gdy przypadkowo wsunąłem ją do drzwi garażu. Jestem całkowicie zdumiony, że wziął tyle nadużyć. To jest jak bomba do latania. Kupimy ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Poprosiłem o to 23-go, a termin dostawy był na 31, bo 28 już go miał, w helikopterze, aby powiedzieć, że jest to przepustka, szybka, zwinna i bardzo łatwa do lotu dzięki kontroli wysokości. W porównaniu do swojego małego rodzeństwa, cosine e119 lub e129 mówi, że jest to coś większego i jest doceniane, ponieważ jest lepsze, z dalszych, bardziej realnych, Bardziej stabilny i mógłby umieścić liposavior (w mniejszych modelach niemożliwe) wiedzieć, kiedy ma mało baterii i przynieść go do mojej pozycji, W przeciwnym razie tylko światła helikoptera miga, gdy bateria jest niska, ale przy słońcu prawie nie bije, polecam go bez wahania, Jest to bardzo dobry helikopter, czas pokaże, jak długo to trwa, ale na dobry użytek myślę, że nie będzie to stwarzać problemów przez dłuższy czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    this is what you look for when you spend your hard earned money. 18$ more that the wltoys v911s. literally double the helicopter double the power double the size blades brushless like wow 🤩.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Doskonały śmigłowiec pod każdym względem, wielkości, lotu, stabilności, autonomii... Jestem tak zadowolony z wyniku, że kupiłem inny, polecam go w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo dobrze! Starannie opakowanie i Szybsza dostawa niż oczekiwano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Arrivato in 15 giorni in imballo in perfette condizioni e perfettamente funzionante. C'è voluto un pò per capire le istruzioni in Inglese tradotte forse dal Cinese. Molto utile l'altimetro per stabilizzare la quota. Non adatto a volare in casa. Per iniziare è bene scegliere un piazzale deserto senza persone, auto, alberi, panchine, lampioni. Per ora sono in grado di fargli seguire dei cerchi di 2 metri di diametro a mezzo metro d'altezza da terra. L'ho comprato per il nipote di 10 anni. Ma forse era meglio per 13-14 anni. Ho scelto il radiocomando per mancini e così mi è arrivato: bene !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt o bardzo dobrej jakości spodobał się za bardzo i polecam! Bateria działa ponad 20 minut, a helikopter jest bardzo wytrzymały

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Doskonały helikopter specjalny dla początkujących, bardzo zabawny i łatwy w lataniu. Bardzo szybko do chili.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Jaki jest świetny produkt w cenie (i lepiej, jeśli dostaniesz go w obniżonej cenie). To jest „musi mieć"! Właśnie otrzymałem E130. Odblokować, naładować 3 baterie (2S). Podłącz jedną baterię do śmigłowca i zrób kilka testów statystycznych. 2S, masz moc, ale helikopter nie wydaje się trudny do lotu dla początkujących. Oczywiście nie jest to śmigłowiec 3D, ale miła praca, aby zacząć z tego rodzaju modelu RC i nauczyć się podstaw. Może być fajnie latać, gdy nabierzesz doświadczenia. Nie do końca, ale prawie :-). Właśnie miałem Everyine 119, który był również świetną maszyną latającą. Zaproponowałem go znajomemu. E130 jest stosunkowo duży, nie tylko dwa razy większy. Większy jest lepszy : tak E130 jest bardziej stabilny w powietrzu niż E119 (który jest również wielkim lotnikiem), mocniejszy, ale z mniej więcej tym samym czasem latania (+/- 15 minut. większa maszyna, większa waga, nawet z większą pojemnością baterii i perfsjami, jest to całkiem takie samo). Naprawdę chciałem kupić helikopter bezszczotkowy, OK z lepszą mocą, pojemności 3D i tak dalej, ale czas lotu jest śmieszny (+/- 5-7 minut). Nie lubię latać w 3D, mogę to zrobić, ale dla mnie jest to nierealne. Wolę latać jak prawdziwy helikopter, a ten model jest jednym z najlepszych do tego pod-250g. Każdy z nich jest świetny w cenie i zacząć z tym hobby. E130 jest trochę drogie, ponieważ nie można zaplanować zakupu tego modelu. Dzięki nim będziesz w stanie odkryć lub poprawić swoje umiejętności „w prawdziwym życiu", a nie na symulatorze, i bez obawy, że po katastrofie, Te małe rzeczy nie są niezniszczalne, ale mogą wspierać wiele rzeczy, które możesz sobie wyobrazić. Dzięki, że przeczytałeś moją recenzję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Jeśli jesteś początkującym i próbujesz zdecydować, który heli kupić, weź ten. Miałem kilka heli 4CH, a ten jest najłatwiejszy do latania. Po pierwsze, tryb niskiej stawki (znakowany nośnik na zdalnym) jest bardzo wyrozumiały i pozwala na stabilny lot. Wysokie tempo jest znacznie bardziej drgające, co pomaga w pewnym stopniu, jeśli jest powiew, ale ten helikopter jest najlepiej nadaje się do latania, gdy nie ma wiatru. Po drugie, funkcja trzymania wysokości działa bardzo dobrze. Heli utrzyma ten sam wzrost, więc wszystko co musisz zrobić, to skupić się na lewo/prawo i do przodu/z tyłu, przyzwyczajając się do tego. Po trzecie, jest dość surowy. Rozbiłem go kilka razy, a jedynym uszkodzeniem jak dotąd jest lekko zgięty wirnik ogonowy, który po prostu schyliłem z powrotem na miejsce. Odbudowanie helikoptera po każdym wypadku jest do bani, uwierz mi. Jedynym negatywnym w tym heli jest to, że nadajnik nie pamięta ustawień przycinania, co oznacza, że musisz pamiętać poprzednie ustawienia i przycinać za każdym razem, gdy lecisz. Ogólnie: jest to świetny heli do nauki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2,003.91
    • US$129.99
    • US$326.85
    • US$18.31
    • US$35.99
    • US$19.99
    • US$374.21
    • US$39.26
    • US$334.94
    • US$28.99
    • US$1,025.63
    • US$47.34
    • US$15.99
    • US$720.71
    • US$15.99
    • US$609.99
    • US$931.99
    • US$65.99