Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(460)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(460)
    • 5 Star(416)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/11/2020

    Przybył wcześnie w idealnym stanie! Z góry zamówiłem Heli, więc musiałem czekać, aż zostanie uwolniony. Ulepszone do wersji bateryjnej x3 i Banggood był doskonały z ich usług w całym. Dobra robota RC!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    this is what you look for when you spend your hard earned money. 18$ more that the wltoys v911s. literally double the helicopter double the power double the size blades brushless like wow 🤩.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Dostałem 3 baterię i jestem zszokowany tym, jak wyrozumiałe były helikoptery. Jestem dobrze zorientowany w samochodach RC, i latałem 2,3 i 4 kanałowymi śmigłowcami współosiowymi. Ale chciałem pojedynczy wirnik z łopatką. To pasowało idealnie. Sprawdziłam napięcie baterii, gdy dotarły na 7,7-7,8 V, jest to bezpieczne napięcie do wysyłki i przechowywania, to jest świetna rzecz. Ciepło zlew wydaje się pasować dobrze i działa, wygląda na to, że jest wiele punktów mocowania silnika, może to jest do regulacji przekładni zębatych z różnymi przekładniami? Radio ma 4 baterie AAA, bardzo ładnie. Dobrze pasuje do moich średnich dłoni. To jest wytrzymały i szybki helikopter. Rozbiłem go niezliczoną ilość razy w metal, beton i plastikowe przedmioty, a rozwaliłem śrubę tylną, gdy przypadkowo wsunąłem ją do drzwi garażu. Jestem całkowicie zdumiony, że wziął tyle nadużyć. To jest jak bomba do latania. Kupimy ponownie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Produkt o bardzo dobrej jakości spodobał się za bardzo i polecam! Bateria działa ponad 20 minut, a helikopter jest bardzo wytrzymały

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Helikopter został dostarczony bardzo szybko i działa doskonale! Potrafi latać cudownie łatwo! Absolutne rekomendacje w tej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Poprosiłem o to 23-go, a termin dostawy był na 31, bo 28 już go miał, w helikopterze, aby powiedzieć, że jest to przepustka, szybka, zwinna i bardzo łatwa do lotu dzięki kontroli wysokości. W porównaniu do swojego małego rodzeństwa, cosine e119 lub e129 mówi, że jest to coś większego i jest doceniane, ponieważ jest lepsze, z dalszych, bardziej realnych, Bardziej stabilny i mógłby umieścić liposavior (w mniejszych modelach niemożliwe) wiedzieć, kiedy ma mało baterii i przynieść go do mojej pozycji, W przeciwnym razie tylko światła helikoptera miga, gdy bateria jest niska, ale przy słońcu prawie nie bije, polecam go bez wahania, Jest to bardzo dobry helikopter, czas pokaże, jak długo to trwa, ale na dobry użytek myślę, że nie będzie to stwarzać problemów przez dłuższy czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zarąbisty helikopter w tej cenie. bardzo stabilny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Wygląda dobrze, ale nie próbuj jeszcze latać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Doskonały śmigłowiec pod każdym względem, wielkości, lotu, stabilności, autonomii... Jestem tak zadowolony z wyniku, że kupiłem inny, polecam go w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda przepięknie. To jest naprawdę duże. Mam nadzieję, że będzie ładnie latać. Na zewnątrz nadal wieje, więc czekamy na lepszą pogodę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$242.99
    • US$336.94
    • US$509.00
    • US$17.24
    • US$642.99
    • US$37.94
    • US$33.99
    • US$91.99
    • US$91.99
    • US$123.99
    • US$379.99
    • US$284.99
    • US$642.99
    • US$62.99
    • US$205.99
    • US$68.99
    • US$269.99