Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(525)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(525)
    • 5 Star(497)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Przybył!!! Dzięki Banggood, aż przyszedł szybko, od dnia zakupu mój dom był 19 dni jazdy (kup 04/03 - Odbiór 23/03/2021), niektóre rozdarte w pudełku, ale integralność wnętrza, bez opłat dla tych, którzy mieszkają w Brazylii wiedzą o czym mówię, ta część była najszybciej z całego procesu, w służbie celnej przybył 17-go i został wydany tego samego dnia, Więc to tylko radość, Już kilka lotów, produkt jest dobry, po wyszukiwaniu zdecydowałem się na ten model, który będzie mi idealnie pasował, bateria naładowana jest ból szyi od tak dużo czasu lotu do helikoptera, z zawartością w pudełku, Jest to zabawa przez długi czas, bez potrzeby dodatkowych wydatków, ponieważ mamy części zamienne i klucze obsługi technicznej, zestaw z 04 bateriami, doświadczenie #10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Po pierwsze mogę powiedzieć, że czas dostawy obu śmigłowców jest bardzo szybki z Chin i opakowanie było w doskonałym stanie. OK, E129 z każdego z nich jest bardzo przystojny. Zamówiłam to z 3 bateriami, i pierwsze wrażenia jestem pod wrażeniem dotyku Heli. Jest bardziej wytrzymały niż Wltoys V911, które kocham. Jak można się spodziewać w większości śmigłowców RTF, jest wyposażony w zapasowe ostrza, śrubokręt i klucz Allena, jak również kilka zapasowych górnych prętów łączących. Sterownik nie jest zły jak na cenę, ale po locie testowym zauważył, że sterowanie jest napięte i nie biegle, ale jeśli mam połączyć się z innym nadajnikiem, to powinno uczynić latanie płynniejszym. Czas lotu jest imponujący, choć jeszcze nie zdążyłem na czas lotu. Latałem tylko do wewnątrz, ponieważ pogoda w Devon nie jest w tej chwili zbyt przyjemna, ale chętnie testuje się na zewnątrz. To naprawdę śmigłowiec dla początkujących. Idealny dla każdego, kto nie latał helikopterami RC wcześniej dzięki utrzymaniu wysokości i 1 klucz start i lądowanie, którego osobiście nie jestem fanem. Chociaż można ręcznie wziąć i lądować, co nie jest złe. Ten ptak jest bardzo stabilny w powietrzu i nie wymagał dużego przycinania po kalibracji. Za,s Świetny czas lotu Stabilny w powietrzu Ładny LED, który pomaga wskazać, kiedy bateria jest niska Wielka kolorystyka Fantastyczna jakość budowy za cenę i solidny, jeśli się rozbić. Rozbiłem się dwa razy lol! Cena poniżej 50 funtów!!! Con,s Dla mnie to 1 klucz start i cecha ziemi z ja nigdy nie użyję biustu to tylko moja opinia. Nadajnik jest trochę nerwowy i nawet przepustnica ma martwe pasmo na gazie. Zalecałbym użycie lepszego nadajnika. Wniosek: Bangood zrobił wyjątkowo dobrze z szybkim czasem dostawy, a co do heli to wielki mały ptak z dużym potencjałem. Naprawdę nadaje się dla początkujących, ale dla mnie jest to zabawny ptak w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Zamówienie przybyło szybko termin 7 dni spełniony, doskonała cena. Dobra jakość i świetny model na początek, dość odporny na uszkodzenia po upadku i stosunkowo łatwy w kontroli ze względu na automatyczne utrzymanie wysokości (utrzymanie wysokości)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Absolutely awesome little heli, i fly 6 channel helis and brought it to his to teach my 6 year old. So stable for inside. Still has a bit of up and go. If only i had something like this when i initially learnt to fly. Helis have come a long way since i started. Very fast shipping too by Banggood 10/10 impressive service. Please show me where to buy spare batteries please.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Doskonała obsługa, świetna obsługa klienta, bardzo dobre opakowanie, szybka dostawa, otrzymana do Wielkiej Brytanii w tygodniu. Jakość produktu Doskonała, bardzo łatwy lot, bardzo stabilny, bardzo łatwy dla początkujących, unosi się na wysokości w jednym miejscu. Ten helikopter jest niesamowity, jest bardzo piękny, lata bardzo pięknie, tak dużo zabawy zdecydowanie trzeba kupić. Chcę też dostać model E119 po zobaczeniu tego w akcji. Oglądaj filmy na YouTube, żeby zobaczyć, jak jest dobry, każdy E129 jest świetną maszyną latającą, czas pracy na baterii jest niezwykle wyjątkowy. Trwało 15min na 1 baterii niesamowite, wziąłem 4 baterię w wersji oznacza, że mam 1 godzinę gry, Bardzo zadowolony z tego zakupu, sprzedawca jest niesamowity dziękuję bardzo, i dziękuję za przysługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Helikopter naprawdę daje cios zarówno w odniesieniu do wartości, jak i wydajności. Przegląd wydajności: Dwa ustawienia przepustnicy są świetne. Helikopter dobrze radzi sobie na lekkim wietrze; wysoki wiatr bardzo utrudnia kontrolę; dwa czynniki ograniczające to bardzo lekki samolot i brak 'szalonej' mocy - spodziewany przez helikopter. Trwałość projektu &: Helikopter jest wytrzymały i przeżył wiele katastrof pod moją własnością. Pakiet zawiera zapasowy rekwizyt i zestaw ostrza - będą potrzebne te zapasowe, ponieważ elementy, które wymieniają, są zazwyczaj pierwsze, które się rozbiją. Dodatkowe uwagi: Zasięg sterowania radia nadajnika / odbiornika w pakiecie jest imponujący i utrzymuje silne połączenie z helikopterem >40 stóp w powietrzu. E129 ma wbudowany sejf, który odcina zasilanie silnika, jeśli nie zostanie wykryte połączenie radiowe - jest to dość imponująca funkcja jak na tak niedrogi model RC. Sejf oznacza, że śmigłowiec nie odleci, jeśli nie będzie mógł go kontrolować, ale po prostu spadnie z nieba, co zmniejsza jego potencjał do stworzenia zagrożenia bezpieczeństwa, jeśli coś pójdzie nie tak. Czas lotu trwa około 10-15 minut, zanim konieczna jest wymiana baterii lub naładowanie. Warto nabyć 2 lub więcej baterii, aby maksymalnie zwiększyć czas lotu przed koniecznością ładowania. Używaj tylko tej ładowarki do baterii. Silniki w tym helikopterze są zatarte i staną się gorące po kilku minutach jazdy, jednak osobiście nie miałem żadnych problemów z przegrzaniem, nawet po uruchomieniu helikoptera na dwóch pełnych bateriach bez okresu chłodzenia. Jeśli szukacie pierwszego śmigłowca RC lub dodatku do kolekcji, polecam wam każdy E129.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Produkt dotarł w ciągu 3 dni. Opakowanie nienaruszone. Wypróbuj wszystkie funkcje. Baterie już załadowane do 75%. Wykonał lot testowy w pomieszczeniach. Tym razem muszę podziękować Banggoodowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zamówiliśmy helikopter jako świąteczny prezent dla naszego syna. Przesyłka dotarła zgodnie z opisem. Mamy nadzieję, że w Boże Narodzenie (25/12/2021) kiedy otwiera prezent, helikopter startuje i wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Wielka maszyna, dostawa z Czech była bardzo szybka. Helikopter jest naprawdę świetny. Próbowałem dwóch baterii w domu. Jest to niesamowite ze stabilnością, autonomia jest niesamowita w porównaniu do nano dronów. Naprawdę świetne dla początkujących. Albo amatorów, którzy lubią mnie, lubią się bawić za niską cenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Nawet w Japonii, jeśli korzystasz z radia OpenTX z odpowiednim sprzętem technicznym, możesz latać bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft105 103
    • Ft84 184
    • Ft66 495
    • Ft15 065
    • Ft14 246
    • Ft20 634
    • Ft58 194
    • Ft11 789
    • Ft200 523
    • Ft11 789
    • Ft139 987
    • Ft107 069
    • Ft123 716
    • Ft198 181
    • Ft12 104
    • Ft17 401
    • Ft84 184
    • Ft19 324