Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2022

    Lepsze niż jakikolwiek inny budżet Heli Brak machania ogonem z silnikiem bez rdzenia Mam 180 jest więcej plastiku na tym modelu, ale także o wiele tańsze Kilka rzeczy nie tak z nim to kruchy baldachim i delikatny port baterii, który może zostać uszkodzony Może jego ok po prostu wygląda kruche mam rozbił dwa razy bez uszkodzeń w ogóle Moje 3 x XK110 trwało wszystko, ale 2 lub 3 loty każdy Rozmiar jest podobny do XK 110 i Eachine 119/129, ale jest szerszy / szybszy jak Eachine 130 Gdybym miał mój czas jeszcze raz kupiłbym tylko ten, który podoba mi się lepiej niż 180 ze względu na rozmiar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2022

    witam po naładowaniu pierwszej baterii za pomocą dostarczonego kabla, moja bateria jest rozłożona, a kabel się stopił. hello Następnie herbata pierwsza bateria z kablem baterii herbaty, m tu bateria jest w dół i kabel herbaty jest stopiony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    To jest takie cool!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2022

    Niesamowicie zdolny heli, że jest to możliwe rzeczy daleko poza moje umiejętności! ale ma doskonałe ustawienia treningowe, dzięki czemu świetnie jest nauczyć się latać, jeśli masz już doświadczenie z czymś takim jak E110

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2022

    To niesamowity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2022

    Dobra praca. Używam go dużo na siłowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    Mój drugi E120S. Kupiony jako część zamienna jako części może być trudny do zamówienia. Zabawne latanie trochę bezszczotkowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2022

    Dobra pomoc dla pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2022

    Bądź na czas, bardzo genialne opakowanie, najlepsza rzecz wylatuje z pudełka, wystarczy naładować baterie i latać, bez obaw, najlepiej heli, aby nauczyć się latać lub ożywić swoje martwe hobby jak ja, w pełni ustabilizować normalne latanie i zrobić 3 latanie Besy bang dla dolców

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2022

    wysyła trochę dłużej niż oczekiwano, nie ma problemu z paczką, działa normalnie w tej chwili

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$91.99
    • US$24.99
    • US$205.99
    • US$62.99
    • US$68.99
    • US$550.00
    • US$28.99
    • US$25.99
    • US$13.99