Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TimVIP4
    DE
    16/06/2022

    E120 przybyła 2 dni wcześniej, niż stwierdzono. Jakość budowy jest świetna. Dużo ładnych szczegółów, zobacz zdjęcia. Baterie były już naładowane w 50%. Naładowałem baterie i od razu wykonałem pierwszy lot. (Zamówiłem wersję z 3 bateriami.) On jest w dobrym stanie. Można go łatwo przyciąć za pomocą pilota. Trzeba się przyzwyczaić, jeśli masz już doświadczenie z innymi śmigłowcami. Nie musisz dodawać gazu, ponieważ helikopter sam utrzymuje wysokość. Poprzez krótkie impulsy na gazie (w górę na więcej, w dół na mniej) można regulować wysokość. Jak widać na zdjęciu, wisi trochę krzywo w powietrzu. Stoi nieruchomo w powietrzu, ale oś jest nieco nachylona w prawo. Ale wszystkie moje trzy inne helikoptery od innych producentów również. Nie patrzyłem na zegar, ale to był długi lot w porównaniu do innych helikopterów. Natychmiast uruchomiłam pierwszą baterię całkowicie wyczerpaną. Tuż przed wyczerpaniem się baterii, czerwone i białe diody LED na helikopterze zaczynają migać . (= tylko jedna z czterech diod LED na akumulatorze jest nadal zapalona). Masz dość czasu, by wylądować w spokoju. Do zdalnego sterowania wymagane są 4 baterie AA! Nie były one zawarte w opakowaniu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy, brawo dla wszystkich zaangażowanych, skrzynka była nieco spakowana, ale nie uszkodziła helikoptera. Każdy E120 tylko jeden z optycznym czujnikiem przepływu. Każdy standardowy pilot zdalnego sterowania znacznie wyższe napięcie sprężyny, prawdopodobnie lepiej na zewnątrz, gdy wietrzna pogoda. Lata jak marzenie, bardzo stabilny, szczegółowy model w skali, uwielbiam go!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Idealny helikopter, świetny dla początkujących... Bardzo łatwy w locie. To jest tutaj, to jest tutaj. Przetestowałem go na czas. Nie było żadnej opłaty. Dostałem go w 15 dni. Pogratulujemy ci wszystkiego. Kochał wiele, miał inne modele, ten niewątpliwie wygrywał ze wszystkimi. Dobrze zapakowane 😊😍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    arrived with box damage but looked it over then a little flight test to make sure it works. I really wish it wasn't raining so I can go outside with it to give it a real test flight but I'm happy with it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Nawet taki niezdara z helikopterami i samolotami, jak ja, potrafi tym latać. Robiłem skoordynowane skręty w mgnieniu oka. Coś, co zawsze mi umykało. Przycinanie było również poprawne niestandardowe. Na zewnątrz musiałem dodać trochę przycinania, żeby skompensować wiatr, ale nie za dużo. Unosi się dość stabilnie na niższych wysokościach, nawet przy niewielkich podmuchach. Im wyższa prędkość lotu, tym większa prędkość, tym logiczniej, powiedzmy, 8 minut lub mniej. Dodatkowe baterie też są całkiem niezłe. Najbardziej uderzyło mnie to, że odpadki. Jest na równi z zestawami styrenu w skali 1/35 . ( Zbudowałem ich mnóstwo, gdy byłem młodszy) Zdjęcia helikoptera po tym, jak MiG maluje ciemny brud i panele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Excellent Biginners Heli. Very good price for entry level. Super stable and durable. One of the best scale looking RC helicopters aas a micro RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Świetny stabilny helikopter, jak na jego wagę i rozmiar, unosi się bardzo dobrze nawet w niektórych wiatrach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Każda E120 jest wielką repliką legendarnego BO 105. E120 lata podobnie jak quadkopter z dołączonym pilotem. Doświadczeni piloci helikopterów będą chcieli czegoś więcej, dla początkujących E120 jest moim zdaniem bardzo dobrze nadaje się. Koncepcja z akumulatorami i ich ładowaniem jest bardzo dobrze rozwiązana i zaskoczyła mnie bardziej niż przyjemnie. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie, do tej pory byłem przyzwyczajony do normalnych baterii, które muszą być ładowane z ładowarki Standrad. Tutaj potrzebny jest tylko adapter zasilania USB lub powerbank. Nowy firmware dla modułu multiprotokol 4in1 z Radiomaster TX16S jest teraz możliwe, aby połączyć E120 z TX16S i nim latać. Daje to możliwość dostosowania ścieżek sterowania elewacją, aileronem i sterem, co poprawiło dla mnie latanie E120. Informacje na ten temat można znaleźć na forum RCGroups.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Bardzo fajnie wyglądający mikro helikopter. Naładowałem wszystkie baterie i czekam na mniejszy wiatr, by wykonać Lot Maiden. Posiada optyczny uchwyt pozycji przepływu i (3) ustawienia prędkości. Wziąłem go w moim małym ogródku i trochę pokręciłem w Speed (2), ponieważ było dość wietrznie. To pierwszy śmigłowiec 4-Blade, który udało mi się pilotować. Myślę, że to będzie szybko ;-) Do zobaczenia w powietrzu! Sterowanie naziemne RC Zobacz nas na Youtube, Facebook i Patreon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2022

    Jest to świetny wojskowy Chopper, jeden z moich ulubionych do tej pory, gorąco polecam, ponieważ łatwo się lata! Obejrzyj mój pełny przegląd na Youtube najlepszy początkujący śmigłowiec RTF

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$419.99
    • US$642.85
    • US$9.99
    • US$65.99
    • US$195.99
    • US$229.99
    • US$97.69
    • US$573.99
    • US$104.99