Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(676)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(676)
    • 5 Gwiazda(610)
    • 4 Gwiazda(37)
    • 3 Gwiazda(10)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2023

    Produkt wysokiej jakości, szybka dostawa do Hiszpanii, odpowiedzialny sprzedawca, moje 5 gwiazdek dla Ciebie. NP★.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TimVIP4
    DE
    16/06/2022

    E120 przybyła 2 dni wcześniej, niż stwierdzono. Jakość budowy jest świetna. Dużo ładnych szczegółów, zobacz zdjęcia. Baterie były już naładowane w 50%. Naładowałem baterie i od razu wykonałem pierwszy lot. (Zamówiłem wersję z 3 bateriami.) On jest w dobrym stanie. Można go łatwo przyciąć za pomocą pilota. Trzeba się przyzwyczaić, jeśli masz już doświadczenie z innymi śmigłowcami. Nie musisz dodawać gazu, ponieważ helikopter sam utrzymuje wysokość. Poprzez krótkie impulsy na gazie (w górę na więcej, w dół na mniej) można regulować wysokość. Jak widać na zdjęciu, wisi trochę krzywo w powietrzu. Stoi nieruchomo w powietrzu, ale oś jest nieco nachylona w prawo. Ale wszystkie moje trzy inne helikoptery od innych producentów również. Nie patrzyłem na zegar, ale to był długi lot w porównaniu do innych helikopterów. Natychmiast uruchomiłam pierwszą baterię całkowicie wyczerpaną. Tuż przed wyczerpaniem się baterii, czerwone i białe diody LED na helikopterze zaczynają migać . (= tylko jedna z czterech diod LED na akumulatorze jest nadal zapalona). Masz dość czasu, by wylądować w spokoju. Do zdalnego sterowania wymagane są 4 baterie AA! Nie były one zawarte w opakowaniu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Idealny helikopter, świetny dla początkujących... Bardzo łatwy w locie. To jest tutaj, to jest tutaj. Przetestowałem go na czas. Nie było żadnej opłaty. Dostałem go w 15 dni. Pogratulujemy ci wszystkiego. Kochał wiele, miał inne modele, ten niewątpliwie wygrywał ze wszystkimi. Dobrze zapakowane 😊😍

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2023

    Uwielbiam szczegóły, a latanie jest zabawne. Jestem latawcą wewnętrznym i jestem zadowolony z jego funkcji i sposobu, w jaki lata w środku. Dostawa była wczesna i za to dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2024

    Heli dotarł nietknięty i kompletny...Co ja mogę powiedzieć...Ten mały Heli jest uroczy...!!!😊😊👍👍...To jest łagodne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2023

    Przybyłeś perfekcyjnie. Jest bardzo ładny i działa perfekcyjnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2022

    Najlepsza rzecz ever. Okres. Absolutnie to uwielbiam. Czas lotu na baterię jest dużo, stabilizacja jest dobra. Warto zauważyć, że nie masz rzeczywistej kontroli zbiorowej, ale raczej wydajesz polecenia wspinania się / zatapiania. Ale to jest ok, wystarczy trochę czasu, aby się do tego przyzwyczaić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Świetny stabilny helikopter, jak na jego wagę i rozmiar, unosi się bardzo dobrze nawet w niektórych wiatrach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2023

    Do Brazylii dotarł kilka dni za późno, ale nie miałem z tym żadnych problemów. Zapłaciłem opłatę celną, ale wykupiłem ubezpieczenie. Nie przyszedł zapakowany w folię bąbelkową, ale pudełko nie przyszło zmięte. Produkt bardzo mi się podobał! gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2023

    Wielki heli, wygląda bardzo realnie na niebie, bardzo stabilny, startu i lądowania funkcja jest bardzo łatwy w użyciu i dobry do celów lądowania w ciasnej przestrzeni. czas lotu wynosi 10 min z lekkim akrobata działania lotu i 13min z działaniem rejsu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$144.99
    • US$109.99
    • US$189.05
    • US$70.99
    • US$550.00
    • US$360.05
    • US$62.44
    • US$92.99
    • US$128.34
    • US$21.99