Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Jest w idealnym stanie i będzie idealnie pasował do mojego E-129 lub E-119 i prawdopodobnie K-127 i C-129, 4 kanałowe helosy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Good part

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Idealna cena za części zamienne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Recibido todo bien no tengo baterías y estoy buscando en su we'd cables de cola para soldar motor de cola para dos colas y no los encuentro lo demás muy agradecido muchas gracias y buen día chao

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Witaj przyjacielu tego zamówienia nie otrzymałem zamówiłem 2 zamówienia i w każdej torbie ma i 2 sztuki otrzymałam tylko 1 worek z 2 sztuki brakuje mi 2 kolejne przepraszam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Odebrano OK mea wysłał tanbien4 biegi central motor 0115 skd95158 ogp desto nie wysyłaj mi więcej zapytałem tylko 4 a mea wysłała 15 potem torba advierta z tylko 4 podkładkami bardzo małe Każdy anagram Mniejsze 1210 skud95328 G p p przepraszam, ale nie to w pielęgnacji dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Materiał otrzymany w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Bardzo dobry fantastyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Sukces!! Powrót w powietrzu po wymianie zepsutej płyty. Część przyszła szybko i działała idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$9.23
    • US$5.74
    • US$4.99
    • US$11.54
    • US$32.33
    • US$10.38
    • US$30.02
    • US$9.23
    • US$92.39
    • US$12.69
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$230.99
    • US$94.70