Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(530)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(530)
    • 5 Star(501)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2022

    El helicóptero se ve de buena calidad. La caja ha venido perfecta, sin ningún golpe. Al igual que el helicóptero, esta todo perfecto. El envío ha sido muy rápido desde China, a penas he tenido que esperar. Todo según lo descrito en el anuncio. Helicóptero, mando tres baterías y cargador. Viene con unas hélices de repuesto y alguna pieza más.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Wyśmienity śmigłowiec RC. Kontroler i śmigłowiec działają świetnie przy minimalnej regulacji. Drobne elementy to to, że brakowało śruby z komory baterii, a w górnej czerwonej skrzynce i rysy w dolnym czerwonym polu na tylnej stronie kontrolera, które zwykle nie znajdują się na nowym urządzeniu, pokazano na zdjęciu 4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Jest to bardzo stabilny mikro-helikopter, tak stabilny, że nawet odłożyłem pilota podczas lotu i grałem, aby naciskać go rękami w lewo i prawo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Doskonała mega szybka dostawa, helikopter jest genialny i łatwy w locie polecam zwłaszcza z 3 baterii, które trwają około 15 minut każdy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    mto top dotarł w ciągu około 30 dni moje pierwsze można zaufać stronie mto zaufać nie przyszedł żadnych awarii w parabeny produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wszystko doskonałe, wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo dobry śmigłowiec potrzebował 20 dni, by przylecieć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo dobry czas dostawy, ale zły o masywny hol w paczce po dostarczeniu na adres. Ludzie powinni mieć pewność, że podczas przenoszenia paczek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Produkt przybył w kolejności i zgodnie z opisem. Funkcjonalność nadal musi być sprawdzona...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Pierwszy lot dobrze przetrwał, bardzo stabilne zachowanie lotu i dla początkujących doskonale nadaje się:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.79
    • US$25.99
    • US$563.99
    • US$62.99
    • US$56.58
    • US$609.99
    • US$43.88
    • US$96.99
    • US$459.99
    • US$517.50
    • US$236.89
    • US$91.99
    • US$113.99
    • US$278.29
    • US$97.69
    • US$50.99
    • US$133.97
    • US$79.99