Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(961)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(961)
    • 5 Star(904)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 10/09/2020

    Dobry dron, ale myślę, że nie dla początkujących... Ma niestarardowy pilot - przepustnica nie jest przepustnicą, wygląda raczej jak polecenia „góra/dół", i wraca do pozycji środkowej, jak rzut/odchylenie (tradycyjna przepustnica tego nie robi) Autostart jest zbyt szybki - może trochę przestraszyć na pierwszym razie, ale rekwizyty ochrony oszczędzają drona i mebli :) Akumulatory są świetne.

    Komentarze (1)
  • 29/09/2020

    Jestem pod wrażeniem! To dość stabilny wewnętrzny pilot z 6-9min czasu lotu 👍 Opakowania były OK, zamontowany stan ładowania baterii był nieco wysoki z 3,97V, zapasowy był dobry z 3,79V

    Komentarze (1)
  • 27/02/2021

    Super dron z trybem utrzymywania wysokości. Przetworzony i stabilny lot. Bardzo dużo, by mnie prosić. Po prostu lata sam i może być bardzo szczęśliwy, że nie trafi dalej.

    Komentarze
  • 22/07/2020

    Przybył bardzo szybko! Od dnia pocztówki aż do przybycia do mojego domu zajęło 21 dni. Dobrze zapakowany, ma wysokość i ochronę śmigła, najbardziej bezpieczne i łatwe w lataniu, odkąd kupiłem go dla mojego małego syna. Kazał mi pisać, super super!

    Komentarze
  • 04/11/2020

    Świetna zabawka! Dzieci szczęśliwe! Lekkie, solidne i jakościowe! Miło trzymać. zamówił dwa, które na pewno nauczy się zarządzać długiem) drugi jeszcze nie dostał) trochę męczący trymer

    Komentarze
  • 27/06/2020

    Zestaw FPV podany poniżej. Doskonały dron dla początkujących jak dzieci (lub dorośli ;) ). Trzymanie wysokości pomaga bardzo: można podnieść, następnie opuścić kontroler i dron pozostanie w tym samym miejscu w powietrzu. Czas brudu jak zapowiedziano i kontroler (nadajnik) Jest ładne, kije są solidne. Imponujący, lekki dron. FPV: Zmodyfikowałem go dla FPV po tym tutorialu na youtube: https://youtu.be/EcfQ4gXIdsg, używając tych elementów do jak najtańszego pierwszego biegu (przejrzyj stronę Banggood z podanym kodem produktu): Kamera: ID: 1413572, Odbiór: ID: 1242422, Karton Google: ID: 1061136. Uwaga, trzeba będzie przylutować wtyczkę JST1,25 mm do integracji kamery z płytą drona. (wtyczka aparatu to JST1,25mm, ale kobieta, otrzymuje się przedłużacz kabla z kamerą zaczynając od mężczyzny JST1,2mm (ten: ID produktu: 1125206) , więc po prostu przełączyć kobietę na samiec wtyczkę, bez wtyczki do zakupu oddzielnie). Dla łatwiejszej integracji kamery kup ten aparat: ID: 1369744, który ma wtyczkę JST 1,25 mm, nie zrobiłem tego, bo ten był nieaktualny, kiedy chciałem zamówić. Z kamerą na górze należy przejść na tryb prędkości 2 lub 3 na nadajniku, aby uzyskać wystarczającą moc podnoszenia. Baw się dobrze!!!

    Komentarze
  • 04/03/2021

    Super ładne! Czy mod z podziałem TX06 bardzo łatwy w instalacji i po prostu zrobił kilka łatwych cięć i bam! Dron Fpv z ładną kamerą i czasem lotu 6-7 minut. Super fajne dla nas, którzy muszą nauczyć się podstaw przed kupnem prawdziwego wrzasku. Można super polecać to (nie wymaga lutowania).

    Komentarze
  • 16/07/2020

    Paczka dotarła nietknięta. Niesamowity quadcopter dla początkujących (i nie tylko). Łatwy do latania wewnątrz i na zewnątrz, jeśli nie ma wiatru. Wysokość trzymania działa dobrze.

    Komentarze
  • 05/04/2021

    Byłem pod wrażeniem, że jest naprawdę dobry.

    Komentarze
  • 01/11/2020

    Duża wartość w tej cenie. Zaniosłam go do biura i wszyscy się dobrze bawili. Więc jest dobry także dla dorosłych ;) Łatwo się lata, może się unosić, a czas lotu jest naprawdę dobry (~7 minut).

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,738
    • Ft5,465
    • Ft5,753
    • Ft8,199
    • Ft5,327
    • Ft6,904
    • Ft13,235
    • Ft8,055
    • Ft4,026
    • Ft2,012
    • Ft109,072
    • Ft3,163
    • Ft51,799
    • Ft56,979
    • Ft3,163
    • Ft7,767
    • Ft9,494
    • Ft7,480