Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Zabawny produkt, świetny w tej cenie (12,5€). Otrzymanie go zajęło jednak bardzo dużo czasu. Paczka miała zostać wysłana w ciągu 24 godzin. W sumie to zajęło dwa tygodnie, zanim było w drodze. Serwis podał kilka razy, że był już w tranzycie, mimo że nie był. (E-mail przyszedł później, że mają zaległości w magazynie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Αυτό το ντροουνακι είναι 3 σε ένα. Πεταει, πηγαίνει στο νερό αλλα πηγαινει κ στο πλακακι! Εχει κ μια θεση για φιγουρα lego κ δεν εχει προβλημα να πατάξει κ με αυτήν! Παρτε κ δευτερη μπαταρια γτ τελειώνει γρήγορα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Drobna recenzja na piśmie. Mały dron do latania w domu, lub zacząć w zabawny sposób, ponieważ gdy znudzi się latanie pozwala ci na chodzenie drogą lądową lub wodą, śmigła są w pełni chronione, Jest bardzo stabilny pod względem złożoności drona, a gdy się z nim połączysz, to od razu kosztuje, więc nie musisz obniżać przepustnicy do góry, ma trzy prędkości, Poza możliwością przemieszczania się drogą powietrzną, lądową i wodną, choć muszą być to płaskie powierzchnie lądowe i wodne. Podsumowanie idealne do rozpoczęcia lub ćwiczenia ustabilizowanych manewrów drona w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Przybywa zgodnie z planem i z świetnym opakowaniem. Dron wydaje się dość trwały, a pilot jest znacznie niższej jakości. Łatwy i przyjemny w prowadzeniu we wszystkich trybach (powietrze, ziemia i woda). Dobra broszura instruktażowa, przetłumaczona na wszystkie główne języki, która szczegółowo opisuje wszystkie operacje kalibracji i wszystkie polecenia dostępne w różnych trybach użycia. Bateria drona ładuje się szybko (około 30 minut) dzięki dostarczonemu adapterowi USB. Pakiet zawiera również klucz do wymiany śrub i mały śrubokręt, aby otworzyć drzwi baterii pilota i podłączyć drona do podparcia w warunkach lądowych i wodnych. Ponadto istnieją cztery zapasowe śmigła (dwa dla każdego typu). Może być również stosowany w pomieszczeniach bez niebezpieczeństwa uszkodzenia czegoś, a także może być pilotowany przez dzieci. Istnieje możliwość korzystania z wielu dronów w tym samym czasie bez ingerencji pilota. Zdecydowany zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Wow ten dron jest naprawdę dużo zabawy, jest mały i kompaktowy, może przewracać się, może pływać (jazda na ziemi) lub pływać, wszystkie funkcje działają jak powinny. Dziękuję bardzo Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Podzielam swój entuzjazm do tego małego członu, który może być latany w trybie drona lub w trybie poduszkowca, jest mały i wielki, aby móc latać po wodzie i w powietrzu. Dla dzieci i dorosłych, polecam, jest to dobra rozrywka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Dobrze zarządzany, stabilny mały dron, ale nie ma wysokości. Tryb lądowy to fajna zabawa. Nie próbowałem w wodzie, ale zgodnie z oprawą drona, nie jest wodoodporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    El producto tal y como está descrito. Llegó pronto y en muy buenas condiciones. Me ha llamado la atención que el producto tiene dentro una tarjeta en la que haciendo una valoración del producto te regalan una batería extra, pero aparentemente solo es válida si el pedido se ha hecho a través de Amazon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    IT
    17/11/2021

    Zabawna zabawka. Próbowałem latać w domu i biegać po podłodze, nie po wodzie. Bateria działa przez kilka minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Spedizione veloce il prodotto e un ottimo intrattenimento per i bambini

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$313.00
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$439.00
    • US$149.99
    • US$145.99
    • US$79.99
    • US$145.99