Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(214)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(214)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Yana
    UA
    13/01/2021

    Świetna zabawka!!!! Mój syn ma 4 lata, jest jasne, że jechałem, ale helikopter i latał, i w łazience na łodzi, i na podłodze podróżował - wiele z najbardziej pozytywnych emocji!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wspaniała, mała, wytrzymała zabawka! Świetna zabawa – w powietrzu, na ziemi, jak i w wodzie. Na lądzie ziemia powinna być gładka (na przykład podłoga). A potem wystrzeli jak rakieta. Szkoda, że była tylko jedna wersja baterii. Bateria jest szybko pusta i potrzebuje trochę czasu na naładowanie, co zmniejsza zabawę w grę. Mimo to, dzieci są bardzo entuzjastyczne. Ale może dostanę „ekstra bateria za darmo". Wspaniała, krzepka zabawka! Robi dużo zabawy - w powietrzu, na wsi i w wodzie. W kraju podłoże powinno być gładkie (na przykład podłoga). A potem pójdzie jak rakieta. Szkoda, że egzekucja odbyła się tylko z jedną baterią. Bateria jest szybko opróżniona i wymaga trochę czasu na naładowanie, co nie pozwala na zabawę w grę. Mimo to dzieci są bardzo entuzjastyczne. Ale może dostanę jedną „ekstra baterię za darmo".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zabawka jest niska jak na cenę. Potrzebujesz bardzo śliskich i gładkich powierzchni, inaczej będzie walczył. Kontrola to 2 na 5 jako ulowiec, ale jako dron lata przyzwoicie jak każdy dron za 10 dolarów. Przymierzę wodę, ale jestem trochę sceptyczny. Myślę, że potrzeba prawdopodobieństwa małego basenu, a nie jeziora. Zobaczymy, kiedy będę miał okazję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dostawa była bardzo szybka, w ciągu kilku dni w domu, dron jest zabawką rozrywki, że jest w stanie go używać na ziemi i woda sprawia, że jest bardziej zabawne, zaleca się, jeśli masz dzieci, instrukcje są w języku hiszpańskim, Punkt na twoją korzyść, aby dowiedzieć się, jak dopasować i obsługiwać drona, a w szczególności nauczyć się obsługi wszystkich przycisków sterowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    W końcu dotarł na czas. Bardzo dobry produkt, musimy tylko sprawić, aby to działało!!! Szczęśliwa, szczęśliwa, szczęśliwa!!! Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Naprawdę zabawne, w trybie drona jest świetnie, podczas gdy tryb poduszkowiec, który trzaska się po całym domu, ponieważ jest bardzo szybki. Najwyraźniej nic nie jest zrobione. Śmiech z dziećmi do końca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    To działa perfekcyjnie i jest dużo zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    To jest szybkie i wściekłe! Najlepiej będzie go obsługiwać na otwartej przestrzeni. Działa dobrze, a jedyne, czego potrzebujesz to 2 baterie AA do joysticka. Jest wstępnie zmontowany i dostarczono go w dwa tygodnie przed moimi drzwiami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardzo dobry i szybki, bezpośredni fracht Brazik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Perfekcja jest super w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 781
    • Ft41 488
    • Ft12 278
    • Ft16 593
    • Ft13 274
    • Ft9 955
    • Ft8 627
    • Ft7 299
    • Ft49 787
    • Ft7 279
    • Ft82 041
    • Ft23 232
    • Ft20 908
    • Ft52 276
    • Ft14 180
    • Ft14 270
    • Ft109 206
    • Ft20 245