Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(198)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Jakość oryginalna, bardzo cienka, ale sam dron jest również bardzo lekki. Z pakietem pojawiły się naklejki jak z oryginalnym korony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2018

    Esta carcasa del Eachine E013 es original. Trae incluidas las pegatinas. Genial!! Su peso es muy reducido menos de 1 gran y se puede utilizar con muchos frames además de los tiny. Encaja perfectamente. Es resistente y tiene mucho espacio en su interior. Está recubierta de papel transparente para proteger su acabado brillante. No viene con los tornillos y quizá su precio es algo elevado. Hay que tener en cuenta que el agujero está hecho para ángulo de cámara de 0 grados aunque se puede modif

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2019

    Great for a lightweight tiny whoop build for a kid. It has plenty room inside, the look kind of caught the imagination of my son, it weighs very little and seems sturdy enough.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2019

    it no big deal to me, it may be for you. I ordered two, one of them came with no stickers, the other one has a very small hair line dentist running from the two holes on top. neither are a heal breaker for me. I'll try to take pictures of the very very small dent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2018

    Je vien de ma faire un jolie tiny whoop grâce à cette canopie de e013 pas besoin de faire d'adaptation tout monte directement les trou tombent en face J'aurais préféré pouvoir choisir le couleur mais bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    Запаковано в поліетиленові пакетики, які ніяк не захищають при транспортуванні. Трішки деформовані!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2018

    Sin bastante frágiles. En vuelo me han durado mucho pero cuando cambié una por otra al meter la cámara se rompió un poco. Vienen con pegatinas de repuesto. Aunque algo frágil Le da un aspecto muy bueno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    This canopy is durable, very light & has a thin protective plastic film on it too. Product description says weight is 3 grams but this is incorrect. Canopy weighs only .89 grams! Awesome.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnoldo
    DE
    07/12/2017

    good canopy for a E011 or E010 whoop , very light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2019

    great product as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 000
    • Ft3 482
    • Ft2 679
    • Ft3 831
    • Ft3 316
    • Ft48 791
    • Ft2 679
    • Ft36 509
    • Ft9 540
    • Ft3 445
    • Ft16 593
    • Ft1 988
    • Ft5 971
    • Ft6 967
    • Ft1 988
    • Ft25 888
    • Ft6 635
    • Ft71 688