Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3166)
  • Obrazy
  • Wideo(25)
  • All Star
    • All Star(3166)
    • 5 Star(2797)
    • 4 Star(262)
    • 3 Star(57)
    • 2 Star(27)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Proszę oglądać, Jak, Komentarz i WSTĘP DO. UTOYSTVMAGZ https://bit.ly/33dA0t0. Na Youtube dla recenzji produktów, Jak, Unboxing i więcej.. *****5 gwiazdek* ***** Przedmiot został dostarczony wcześniej niż się spodziewano. Rzeczy były dobrze spakowane. Przedmiot jest dobry i działa. Dziękuję, Seller. Dziękuję, Banggood. Dziękujemy za kuriera NINJAVAN.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Doskonała jakość obrazu w VR, bardzo stabilny lot, bardzo ładny obiekt. Przybyła z Chin do Grecji w 15 dni. Idealne do taniego doświadczenia FPVR!!! VR jest mały, ale ładnie pasuje do mojej głowy, noszę okulary krótkowzroczne (4,5 stopnia), które musiałem usunąć, ale widok w VR był bardzo jasny nawet bez okularów!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Próbowałem latać FPV po wielu treningach na symulatorze Liftoff. I powiem ci, że nadal nie było dobrze. Jeśli nie chciałem złamać mojego quadcoptera FPV, musiałem wymyślić coś, co przybliżyłoby mnie do rzeczywistości. A to małe coś E013 to zrobiło. Nie mam słów, by to opisać. Jest niesamowity, lekki, zwinny i co najważniejsze. Możesz trenować z nim w domu. To bardzo pomogło mi zdobyć umiejętności z prawdziwych lotów FPV w przestrzeni kosmicznej, a zwłaszcza przyzwyczaić się do okularów FPV. Świetnie, świetnie, świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Terminowa wysyłka i dobrze zapakowane. Świetny starter, dla tych, którzy chcą latać w FPV. Mój syn i ja kupiliśmy ten mały quad, po tym jak dostałem swój pierwszy E511 na Gwiazdkę. Oboje uwielbiamy latać tymi małymi quadami i mając czterech chłopców. Jestem zaskoczony, jak wytrzymała i wytrzymała jest rama i motory. Mini quad ładnie lata, ale na pewno trochę poćwiczy dla nowych pilotów, wciąż się uczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    To jest ok początkujący mini dron do latania wewnątrz i na zewnątrz, ale tylko w warunkach niskiego wiatru. Myślałem, że zamówiłem wersję z goglami FPV, ale wygląda na to, że nie, co jest do bani, ale sam dron lata naprawdę świetnie, a zdalna transmisja idzie dość daleko jak na coś tak małego, więc nie ma problemów. Ale naprawdę żałuję, że nie zamówiłem tego z goglami, bo tego się spodziewałem. Chyba muszę znaleźć jakieś gogle do tego. Cena jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jest to bardzo dobry dron, który wydaje mi się być idealnym do podjęcia w tym świecie FPV, dostawa bardzo precyzyjne i dobry czas i mój pakiet w doskonałym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dron jest prosty, ale ładny, inny, który zawiera to opakowanie nie jest dobrej jakości. Zła jest to, że ma tylko baterię, która działa 4 minuty i ładuje się w godzinę i 20 minut

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo dobry minidron Fpv. Łatwy w użyciu. Wyraźny i określony sygnał wideo. Posiada również wytrzymałość, która pozwala na jeszcze bardziej stabilny lot. Świetnie jest latać wewnątrz. Zalecane.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Nie wiem, czy to jest używane. Brak instrukcji i korony drona jest bardzo lekki kolor. Trochę wyblakł. Nie testowałem go jeszcze, bo potrzebuję instrukcji, żeby nim latać.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    To pewnie zabawne, ta mała maszyna, tylko, że znowu mamy problemy. Pilot kończy się szybko (1 minuta) i nie jest w stanie połączyć się z maszyną. To prawdopodobnie indywidualna sprawa. Maszyna daje stosunkowo dobry obraz dla okularów VR. Oczywiście, to nie jest jak DJI FPV.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 830
    • Ft6 025
    • Ft26 590
    • Ft58 632
    • Ft8 661
    • Ft132 578
    • Ft10 680
    • Ft38 541
    • Ft27 746
    • Ft35 458
    • Ft110 690
    • Ft21 272
    • Ft5 238
    • Ft8 322
    • Ft55 188
    • Ft27 130
    • Ft3 389
    • Ft30 830