Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10945)
  • Obrazy
  • Wideo(91)
  • All Star
    • All Star(10945)
    • 5 Star(10391)
    • 4 Star(449)
    • 3 Star(63)
    • 2 Star(22)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 01/07/2020

    Bardzo zwinny produkt. Jest bardzo odporny na uderzenia, naprawdę to kocham. Świetnie dla początkujących. To krzywa uczenia się nie jest tak szybka, wymagająca czasu, aby się do niej dostać. Instrukcja jest syntetyczna, lepiej poszukajcie filmu YouTube o tym, jak działa. Ogólnie rzecz biorąc, jest obowiązkowe kupić go z 2 lub więcej baterii, więc można się z nim świetnie bawić bez obaw.

    Komentarze (10)
  • 18/09/2020

    Prosimy oglądać, np., Komentarz i PODSCRIBE do UTOYSTVMAGZ na Youtube dla recenzji produktów, Jak, Unboxing i więcej.. *****5 gwiazdek* ***** Przedmiot został dostarczony wcześniej niż się spodziewano. Rzeczy były dobrze spakowane. Przedmiot jest dobry i działa. Dziękuję, Seller. Dziękuję, Banggood. Dziękuję za kuriera NINJAVAN.

    Komentarze (1)
  • 13/05/2021

    Bestellung kam nach 10 Tagen in der üblichen Plastiktüte. Lediglich die Schraube des batteriefachs der fernsteuerung hat gefehlt. Großes plus es wurden drei 1s 200mAh 30c Akkus anstand der üblichen 150mAh 30c mitgesendet👍. Kleiner minus Punkt für mich persönlich es ist die Version mit der blauen Platine, daher (noch) nicht mit OpenTx oder DeviationTx verwendbar. ansonsten ein Top Produkt zu einem spitzen Preis👌👍!

    Komentarze
  • 02/02/2021

    Niezły początkujący w środku. Masa ciała: 16,3 g ~. Ramka : 95 mm* 95 mm (silnik do silnika). Typ złącza akumulatora: mCPx JST PH 2.0. Podręcznik, który przyszedł w 6 różnych językach jest prosty. Ale w przypadku przycisku R-Mod/RB „Mod Przewrót" byłoby prostsze niż „Przycinanie przycisku Start ". „gamepad" jest naprawdę malutki. Jako szczypanie (lub nie) należy rozważyć podniesienie kciuka. Cena jest ok, jakość ok i całkowity czas dostawy był przyzwoity. thx,

    Komentarze
  • 28/12/2020

    Mój pierwszy dron. Dron sam jest zabawny do zabawy, ale opakowanie było bardzo słabe (patrz zdjęcia). Jeden z wirników był zgięty, więc wentylator nie mógł się obrócić. Po wyginaniu go z powrotem wszystkie 4 prace, ale na pewno można zauważyć, że nie działa zgodnie z przeznaczeniem. Odchylam się trochę do tyłu z powodu słabego porodu. Dostarczone z Hiszpanii do Holandii.

    Komentarze
  • 11/08/2020

    Długi czas dostawy, ale wziąłem go w ofercie 12,67€ z 3 baterii!!! Dotarł do klasycznej plastikowej torby, z opakowaniem uszkodzonym podczas transportu. Na szczęście dron był w porządku i nie doznał żadnych uszkodzeń. Związałem się z moim T8SG V2 Plus Skoczkiem i działa świetnie!

    Komentarze
  • 04/02/2021

    Doskonały dron na początek w tym zabawnym hobby. Idealne opakowanie z 3 bateriami. Musisz tylko znaleźć sposób, by dostosować dźwignie, bo są takie wrażliwe.

    Komentarze (1)
  • 10/05/2021

    Naprawdę zabawny dron. Świetny dla początkujących, nawet lepszy dla bardziej doświadczonych pilotów. Całkiem solidny i może przetrwać kilka wypadków. Zdecydowanie 3 baterie, 5 minut lotu nie idzie daleko z tylko 1 baterią. Zdalny jest średni, druk 3d kilka dłuższych kijów dla niego i będzie znacznie łatwiejszy w użyciu. I kilka nóg do lądowania w Tpu, inaczej mocowanie silnika pęka z czasem. Zalecane.

    Komentarze
  • 06/03/2021

    Kupiłem go dla bratanka, chciał kupić większy aparat, ale kupiłem mu ten, żeby nauczył się go kontrolować. Jest świetnie, jestem szczęśliwy, i mam trzy latarki

    Komentarze
  • 01/12/2020

    Dobry truteń! Zastanawiam się nad dostaniem się do FPV, więc kupiłem to jako pierwszy kontakt z kontrolerem drona, a potem wiem trochę o tym, żeby mieć go już do użytku na zewnątrz.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,587
    • Ft6,469
    • Ft4,704
    • Ft8,529
    • Ft4,410
    • Ft13,236
    • Ft4,116
    • Ft6,469
    • Ft2,351
    • Ft4,116
    • Ft112,673
    • Ft52,952
    • Ft17,354
    • Ft58,247
    • Ft3,527
    • Ft7,940
    • Ft2,056
    • Ft141,210