Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2022

    Świetny dron, aby zacząć latać, wymaga czasu nauki, ale tylko zabawy. Otrzymany jako darmowy prezent, mogę polecić tylko Banggood. Szybka dostawa przed oczekiwanym terminem. Bateria o pojemności 200 mah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Niesamowite dron za cenę trochę trudne na przepustnicy na początku, ale szybko bierze rękę w 4-5, naprawdę zaczynamy nim zarządzać Czas ładowania 50-60 minut przez 5 min

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Prośba przyszła dobrze, dziękuję Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Doskonały produkt, zgodnie z opisem, są już gotowe do lotu. Doskonały produkt, zgodnie z opisem, gotowy „bindados" gotowy do lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Świetny produkt, świetnie się bawię! Zawsze marzyłem o dronie, bardzo mi się to podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Przyjechaliśmy w krótkim czasie, wszystko wygląda dobrze. Przetestujemy go i dodamy mini kamerę fpv. Będzie zabawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Kupiłem to jako dodatek do mojego drona Fpv Everyine E113. Świetna stabilna wewnętrzna / zerowa lotka wiatrowa. Z osłoną ostrzy świetnie nadaje się do nauki dzieci. Bateria Quad jest mała 1S 280ma, a czas lotu wynosi około 4/5 min. Tx jest mały, ale użyteczny dla dorosłego. Dostępne są trzy stopnie prędkości obrotowej. Zapasowe łopatki wirnika i kabel ładujący USB są dostarczane z instrukcją użytkownika. Znalazłem 4 dodatkowe baterie 1S za 15 dolców. Należy pamiętać, że złącze baterii Quad nie jest std Molex, ale można je łatwo zmienić na to, jeśli jest to konieczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Niestety dużo droższe niż wtedy, gdy zacząłem je używać do szkolnego klubu. Przedłużanie kija jest koniecznością, aby uzyskać mniej agresywne działanie. Zwykle używam 3mm hex ćwieki. Prawdziwym wstydem jest to, że E011, ta sama rama, ale z silnikami 7mm nie 6mm, więc znacznie więcej może nosić aparat FPV, został usunięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    questo drone mi ha stupito, arriva con due batterie , consiglio di calibrarlo facendolo volare a pochi cm da terra e usando le freccette su e giù che si trovano al centro e destra sinistra messe sul lato destro calibrarlo, cioè se va a sinistra da solo prenere destra se va avanti premere indietro e così via, attenti che è molto sensibile alla discesa e se non si sta attenti si schianta ma è molto resistente, riesce ad eseguire i flip in aria, le batterie durano circa dai 4 agli 8 minuti dipende da quanta potenza si usa , consiglio l'acquisto ma solo con almeno due batterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    To jest mały, zabawny dron! Dość wybredny w sterowaniu, ale kiedy przyzwyczaisz się do drona, staje się o wiele przyjemniejszy w lataniu! Ładne i zabawne sztuczki! Mój pies uwielbia ganiać to coś po domu! Nie wyniosłem go na zewnątrz i nie sądzę, że to dobrze zrobi przy każdej turbulencji, mój wentylator na suficie nawet powoduje pewne problemy. Zabawka do dodania do kolekcji, baterie ładują się dość szybko (~30 min) i trwają około 5 do 7 minut przy dużej prędkości. Polecamy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.14
    • US$38.99
    • US$28.99
    • US$15.99
    • US$64.99
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$29.99
    • US$100.99
    • US$139.99
    • US$69.99
    • US$16.99
    • US$56.99
    • US$179.99
    • US$59.99
    • US$38.99
    • US$539.00
    • US$14.88