Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10989)
  • Obrazy
  • Wideo(91)
  • All Star
    • All Star(10989)
    • 5 Star(10434)
    • 4 Star(450)
    • 3 Star(63)
    • 2 Star(22)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Naprawdę zabawny dron. Świetny dla początkujących, nawet lepszy dla bardziej doświadczonych pilotów. Całkiem solidny i może przetrwać kilka wypadków. Zdecydowanie 3 baterie, 5 minut lotu nie idzie daleko z tylko 1 baterią. Zdalny jest średni, druk 3d kilka dłuższych kijów dla niego i będzie znacznie łatwiejszy w użyciu. I kilka nóg do lądowania w Tpu, inaczej mocowanie silnika pęka z czasem. Zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Prosimy oglądać, np., Komentarz i PODSCRIBE do UTOYSTVMAGZ na Youtube dla recenzji produktów, Jak, Unboxing i więcej.. *****5 gwiazdek* ***** Przedmiot został dostarczony wcześniej niż się spodziewano. Rzeczy były dobrze spakowane. Przedmiot jest dobry i działa. Dziękuję, Seller. Dziękuję, Banggood. Dziękuję za kuriera NINJAVAN.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Dla mnie to najlepszy dron do nauki latania. Jest prawie niezniszczalny, bardzo stabilny i szybko jest wzięty w ręce. Pilot posiada dwa poziomy trudności, idealny dla początkujących i pośrednich. Ma niebieskie i czerwone światło, aby łatwo rozpoznać przód i tył. Kiedy zaczynałem, nie mogłem latać małym dronem, a to był pierwszy, w którym udało mi się zrobić coś czystego. Dzisiaj dobrze się bawię robiąc kartonowe bramki jak DRL w moim domu i to naprawdę wspaniale poprawić jego umiejętności jazdy przed zakupem większej. Jeśli spojrzeć na pierwsze zdjęcia, kupiłem dodatkowo mały zielony moduł, który pozwala mi na ładowanie 5 baterii w tym samym czasie, dla mnie jest to niezbędne, jeśli chcesz latać bez przerwy. Poleciłam go trzem przyjaciołom i wszyscy to uwielbiają. Krótko mówiąc kupić oczy zamknąć, ale wziąć co najmniej 3 baterie w przeciwnym razie jest zbyt dziedziniec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bestellung kam nach 10 Tagen in der üblichen Plastiktüte. Lediglich die Schraube des batteriefachs der fernsteuerung hat gefehlt. Großes plus es wurden drei 1s 200mAh 30c Akkus anstand der üblichen 150mAh 30c mitgesendet👍. Kleiner minus Punkt für mich persönlich es ist die Version mit der blauen Platine, daher (noch) nicht mit OpenTx oder DeviationTx verwendbar. ansonsten ein Top Produkt zu einem spitzen Preis👌👍!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Niezły początkujący w środku. Masa ciała: 16,3 g ~. Ramka : 95 mm* 95 mm (silnik do silnika). Typ złącza akumulatora: mCPx JST PH 2.0. Podręcznik, który przyszedł w 6 różnych językach jest prosty. Ale w przypadku przycisku R-Mod/RB „Mod Przewrót" byłoby prostsze niż „Przycinanie przycisku Start ". „gamepad" jest naprawdę malutki. Jako szczypanie (lub nie) należy rozważyć podniesienie kciuka. Cena jest ok, jakość ok i całkowity czas dostawy był przyzwoity. thx,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Mój pierwszy dron. Dron sam jest zabawny do zabawy, ale opakowanie było bardzo słabe (patrz zdjęcia). Jeden z wirników był zgięty, więc wentylator nie mógł się obrócić. Po wyginaniu go z powrotem wszystkie 4 prace, ale na pewno można zauważyć, że nie działa zgodnie z przeznaczeniem. Odchylam się trochę do tyłu z powodu słabego porodu. Dostarczone z Hiszpanii do Holandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Długi czas dostawy, ale wziąłem go w ofercie 12,67€ z 3 baterii!!! Dotarł do klasycznej plastikowej torby, z opakowaniem uszkodzonym podczas transportu. Na szczęście dron był w porządku i nie doznał żadnych uszkodzeń. Związałem się z moim T8SG V2 Plus Skoczkiem i działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Doskonały dron na początek w tym zabawnym hobby. Idealne opakowanie z 3 bateriami. Musisz tylko znaleźć sposób, by dostosować dźwignie, bo są takie wrażliwe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Kupiłem go dla bratanka, chciał kupić większy aparat, ale kupiłem mu ten, żeby nauczył się go kontrolować. Jest świetnie, jestem szczęśliwy, i mam trzy latarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Dobry truteń! Zastanawiam się nad dostaniem się do FPV, więc kupiłem to jako pierwszy kontakt z kontrolerem drona, a potem wiem trochę o tym, żeby mieć go już do użytku na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,518
    • Ft5,902
    • Ft9,010
    • Ft14,293
    • Ft4,659
    • Ft8,077
    • Ft6,150
    • Ft2,732
    • Ft3,105
    • Ft23,306
    • Ft17,712
    • Ft52,830
    • Ft46,615
    • Ft7,767
    • Ft73,653
    • Ft3,416
    • Ft49,722
    • Ft11,807