Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(500)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(500)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Dostarczenie zamówienia zajęło 12 dni. Meest Express usługa dostawy do urzędu wydającego. Dobre pakowanie towarów, opakowanie nie zostało uszkodzone podczas transportu do miejsca dostawy. Bardzo mały quadcopter, całkiem fajny, nadaje się dla początkujących, którzy chcą nauczyć się obsługi drona, który jest trudny do uszkodzenia ze względu na jego wagę. Do tego dochodzą dwie baterie o pojemności 200 mA typ 702025. Wystarczy na około 6 minut lotu, jest przycisk na pilocie do wyboru prędkości lotu - 3 prędkości, przycisk 360 stopni, Przycisk kalibracji żyroskopu przy pierwszym włączeniu. Panel sterowania quadcopter jest dość wygodny dla kontroli lotu. Akumulatory do panelu sterowania AAA w ilości 3 sztuk nie muszą być wcześniej zakupione. Również w zestawie znajduje się adapter USB do ładowania baterii, zapasowe ostrza w ilości 4 sztuk, odbiornik do usuwania śmigł. Bateria ładuje się przez jakieś pół godziny. Istnieje opis techniczny i instrukcja obsługi urządzenia w języku angielskim. To świetny dron, kiedy uczę się nim latać, myślę, że z czasem się uda. Musisz przyzwyczaić się do obsługi drona. Mogę polecić towar i zakupy. Towar wygrał w grze. Dziękujemy sklepowi za szybką wysyłkę towarów i wsparcie w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Świetnie, Banggood dał mi darmo za dokonanie pierwszego zakupu w sklepie, zapłaciłem tylko 17 sztuk! Dron jest całkiem zabawny, jest tylko do zabawy, bateria wytrzyma 6 minut i ładuje około 20, za każdym razem, gdy go włącza, jest dobry, jest dobry, jest dobry, jest dobry, i kup go za trzy baterie. W moim przypadku było 2, ale nie mogę narzekać hehe O frachtach; Nie był naładowany jak pokazano na prześwietleniu, trwało 18 dni, bardzo dobra prędkość dostawy, jeśli wziąć pod uwagę, że zajęło 6 dni, aby został faktycznie wysłany, wtedy mamy tam 24 dni do dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Przybył szybko w ciągu dwóch tygodni z magazynu w Chinach, dobrze zapakowany w kartonowe pudełko, dobrej jakości quadcopter idealny dla początkujących i dzieci, został z dodatkowymi 4 szt. ostrza i klucz do usuwania, Bateria 702025 200mah i wystarczy na 6 minut lotu, jest przycisk na 3 rodzaje prędkości, przycisk do przewracania i rolowania oraz przycisk do resetowania / kalibracji żyroskopu, Baterie do zdalnego sterowania są 3 szt AAA nie AA jak w opisie, przed pierwszym lotem trzeba przeczytać instrukcję użytkownika ostrożnie trzeba zresetować żyroskop i dokonać dobrego tuningu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Podobał mi się quadcopter, ale nie miałem czasu latać. Wyszedł do parku, pierwszy start i wleciał w drzewo. Spadła do trawy. Szukałem przez dwie godziny, ale nigdy go nie znalazłem. Bateria wystarczy na krótki okres czasu. Tester USB wykazał ładunek 183 mAh. Namierzony kod. Dostawa do oddziału „Meest Express" w ciągu Днепропетровске 14 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Super zabawa, lekka i kompaktowa drona. Twoje specyfikacje są zgodne z opisami w reklamie. Kontrola jest bez baterii, 3 baterie AAA są wymagane. To trochę trudne kontrolować wszystko, czego praktyka nie naprawi. Szkoda, że bateria drona 3,5 V 200mAh w użyciu trwa średnio 5 do 10 minut, więcej nie możemy wymagać wiele, warto za zapłaconą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Pierwszy zakup z Banggood. To bardzo mały dron. Zrobiłam zdjęcie łyżeczką do deserów, żeby mieć rozmiar. Za tą cenę to był świetny zakup. To dość twardy dron, który już nieźle oberwał. Myślałem, że radio jest małe, będę miał problemy, ale się myliłem. Łatwy do kontrolowania. Atrament drona wychodzi bardzo łatwo (wyszedł, gdy przesunąłem palec). Zużycie baterii jest ok. Jak zabawkowy dron i nie ma wysokości. W moim przypadku dron przyszedł z luźnym drutem, który musiałem spawać, ale po tym latał bez większych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Co za wspaniały mały quadcopter. Łatwy do ustawienia i szybko się lata. Naładuj baterie przez ładowarką USB. Proste, chociaż złącze jest małe. Bateria ładuje się za 30 minut. Aby przyciąć, używa się prawego joysticka po kliknięciu/naciśnięciu. Nie standardowe oddzielne przyciski do regulacji wycinania. Po kilkukrotnym strzyżeniu, nie jest źle, aby go porządnie przyciąć. To świetny quad dla młodzieży, która uczy się latać. Małe dzieci byłyby nawet łatwiejsze do latania, gdyby miały tryb bez głowy. Przeszczepy są łatwe jak naciśnięcie przycisku i kierunku przewracania. Nie ma ograniczenia pewnej wysokości, aby zrobić przewrót jak wiele innych quadów. Wartość jest dobra dla tego quadcoptera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wysłany dzień po zaleceniu i 11 dni później paczka została odebrana z działu meest. Ładny dron, dobra jakość. Zestaw zawiera trzy baterie, cztery zapasowe śmigła, adapter do ładowania, klucz do odzysku baterii i podręcznik. Jeszcze tego nie sprawdziłem, więc mam nadzieję, że pokaże, co może. Sklep i towar polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Kupiłem dwa kawałki, każdy z 3 bateriami, szybka dostawa, ładne opakowanie. Jedna bateria została włożona do drona, pozostałe dwie pod osłoną baterii pilota - w miejscu na trzy baterie AAA. Testowane tylko przez krótką chwilę - aby sprawdzić, czy działają. Obydwa drony działają. Więcej testów po świętach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Fakt, że wszystko jest podstawowe podręcznik & pomaga bardzo dużo przed pójściem na prawdziwy układ, gdzie rzeczy są o wiele bardziej zaawansowane - dobre dla nowicjuszy Przesyłka zajęła 10 dni 😎, do moich drzwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 091
    • Ft7 208
    • Ft8 846
    • Ft22 711
    • Ft17 368
    • Ft117 667
    • Ft5 012
    • Ft11 468
    • Ft54 406
    • Ft6 028