Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Ta mała drona jest idealna dla mojego syna... To działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Stabilny i szybki z 7min czasu lotu. Nawet pudełko było w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    To mały Dron jest zaskakująco stabilny, gdy unosi się w powietrzu. Throttle, Yaw, Pitch and Roll są bardzo reagujące i szybkie (zwłaszcza w największej prędkości przepustnicy). Unikanie przeszkód jest skuteczne, ale powolne do reagowania. To nie powstrzyma cię przed rozbiciem Drona o ściany z pełną prędkością, ponieważ nie jest wystarczająco szybki, aby zareagować, jednak, Umożliwi to samo unoszenie się Drona w powietrzu i oddalanie się od ścian i obiektów, jeśli nie trzymacie przepustnicy - jest to dość imponujące jak na cenę i oznacza to, że można odłożyć radio/kontroler podczas lotu Drona bez konieczności Martwić się o możliwość, że to się zmieni. Nie mogłem uruchomić Trybu Bez Głowy, ale może to tylko ja? Czas lotu wynosi około 6 minut. Przesyłka była szybsza niż zwykle z magazynu w Chinach do Australii, trwając około 7 dni od złożenia zamówienia do przyjazdu produktu. Zwykle zajmuje to 2-4 tygodnie na większość moich innych zamówień, więc byłem pod wrażeniem. Zdecydowanie polecam to każdemu, kto szuka zabawnego małego Quad do latania w pomieszczeniach, zwłaszcza biorąc pod uwagę, jak tani jest tutaj na Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Bardzo ładny dron, latający stabilnie i już jest martwy. Dodatkowo ten dron ma czujniki z prawej, lewej i z przodu, które sprawiają, że jest prawie nieprzepuszczalny. Niestety, ponieważ czujniki nie są wyłączone, trudno jest je kontrolować w wąskim pomieszczeniu, ponieważ dochodzi do starcia między wejściami z pilota a czujnikami samego drona. Ogólnie rzecz biorąc, te drony są naprawdę warte zakupu, zwłaszcza dla początkujących, którzy chcą doświadczyć dreszczyku emocji latania dronem pierwszy. Porady dla innych kupujących, aby kupić co najmniej 2 baterie, ponieważ każda bateria trwa 5 minut, a wystarczająco długi czas ładowania 40 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Rozczarowany tym razem. Kupiono, by zastąpić wiatrak, który zużył. Następnie kilka dni po tym, jak go kupiłem, trafił do sprzedaży za 35% tańszej, co było rozczarowujące, zanim w ogóle ją otrzymałem. Unikanie przeszkód sprawia, że dziwnie jest latać i nie można go wyłączyć. Szybkie ustawienie jest dla mnie zbyt łagodne, zbyt powolne i ospałe, a następnie unikanie przeszkód. Podaruję to dziecku. Jeśli masz jakieś doświadczenie w lataniu quadami, prawdopodobnie będzie to dla Ciebie nudne. Może być dobrze dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Pierwszy dzień użytkowania i cóż, bateria, jak można się spodziewać, działa niewiele, ale nie można prosić o więcej. Bardzo dobry wybór, aby Twoje nudne chwile w domu bardziej przyjemne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo dobrze Tylko q bateria działa dobrze radzę kupić co najmniej 2 baterie Więcej za cenę i jeden z najlepszych Moje dzieci bardzo je lubiły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Świetny mały dron, mój syn będzie zachwycony. Paczka przyszła szybko, bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ładny, mały dron! Dobrze jest dostać się na czujniki. Poleci w czasie 6-7 minut. Łatwa kontrola i dobrze odporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Pozycja została otrzymana zgodnie z zapowiedzią i bardzo szybko. Uwielbiam tego drona do użytku w pomieszczeniach. Polecam sprzedawcy i przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Wyposażony w aparat fotograficzny TX06 700TVL fpv, zasilany z mini quadów własną baterią. Zabawny mały dron do domu, gdy pogoda jest do bani! lol Żywotność baterii tylko około 5 minut, ale i tak zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 485
    • Ft12 780
    • Ft37 690
    • Ft13 245
    • Ft12 124
    • Ft29 836
    • Ft8 519
    • Ft10 485
    • Ft14 002
    • Ft18 925
    • Ft23 923
    • Ft17 368
    • Ft7 208
    • Ft13 419
    • Ft50 145
    • Ft41 295
    • Ft117 667
    • Ft19 663