Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Wyposażony w aparat fotograficzny TX06 700TVL fpv, zasilany z mini quadów własną baterią. Zabawny mały dron do domu, gdy pogoda jest do bani! lol Żywotność baterii tylko około 5 minut, ale i tak zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Bardzo ładny dron, latający stabilnie i już jest martwy. Dodatkowo ten dron ma czujniki z prawej, lewej i z przodu, które sprawiają, że jest prawie nieprzepuszczalny. Niestety, ponieważ czujniki nie są wyłączone, trudno jest je kontrolować w wąskim pomieszczeniu, ponieważ dochodzi do starcia między wejściami z pilota a czujnikami samego drona. Ogólnie rzecz biorąc, te drony są naprawdę warte zakupu, zwłaszcza dla początkujących, którzy chcą doświadczyć dreszczyku emocji latania dronem pierwszy. Porady dla innych kupujących, aby kupić co najmniej 2 baterie, ponieważ każda bateria trwa 5 minut, a wystarczająco długi czas ładowania 40 minut.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo dobrze Tylko q bateria działa dobrze radzę kupić co najmniej 2 baterie Więcej za cenę i jeden z najlepszych Moje dzieci bardzo je lubiły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ładny, mały dron! Dobrze jest dostać się na czujniki. Poleci w czasie 6-7 minut. Łatwa kontrola i dobrze odporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Świetny mały dron, mój syn będzie zachwycony. Paczka przyszła szybko, bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Doskonały dron, aby mieć pierwsze doświadczenie. Bardzo stabilny i łatwy w locie. Bateria zasilana przez USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    To mały Dron jest zaskakująco stabilny, gdy unosi się w powietrzu. Throttle, Yaw, Pitch and Roll są bardzo reagujące i szybkie (zwłaszcza w największej prędkości przepustnicy). Unikanie przeszkód jest skuteczne, ale powolne do reagowania. To nie powstrzyma cię przed rozbiciem Drona o ściany z pełną prędkością, ponieważ nie jest wystarczająco szybki, aby zareagować, jednak, Umożliwi to samo unoszenie się Drona w powietrzu i oddalanie się od ścian i obiektów, jeśli nie trzymacie przepustnicy - jest to dość imponujące jak na cenę i oznacza to, że można odłożyć radio/kontroler podczas lotu Drona bez konieczności Martwić się o możliwość, że to się zmieni. Nie mogłem uruchomić Trybu Bez Głowy, ale może to tylko ja? Czas lotu wynosi około 6 minut. Przesyłka była szybsza niż zwykle z magazynu w Chinach do Australii, trwając około 7 dni od złożenia zamówienia do przyjazdu produktu. Zwykle zajmuje to 2-4 tygodnie na większość moich innych zamówień, więc byłem pod wrażeniem. Zdecydowanie polecam to każdemu, kto szuka zabawnego małego Quad do latania w pomieszczeniach, zwłaszcza biorąc pod uwagę, jak tani jest tutaj na Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    ses bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Już przetestowane działanie jest mini dron jest bardzo sensacyjny, warto zapłacić kwotę, kupię więcej tych 😍👍💯🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wszystko działa, ale możesz wyłączyć czujniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$187.99
    • US$137.99
    • US$98.65
    • US$35.99
    • US$32.99
    • US$24.99
    • US$27.99
    • US$28.99
    • US$72.99
    • US$260.99
    • US$249.99
    • US$249.99
    • US$29.99
    • US$89.99
    • US$39.99
    • US$16.99
    • US$242.99