Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Przybyli za prawie miesiąc! Bardzo dobre dla Meksyku, opakowanie było bardzo dobre. Dron wygląda doskonale, bardzo ładny i bardzo dobrej jakości!, Nadal nie mogę nim latać, ponieważ nadal nie mam baterii ☹ ️

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Przybył w 16 dni, w doskonałym stanie. Nie mogę się doczekać, wrócę do ciebie, jeśli nie będę zadowolony. Ale na razie wszystko jest idealne! Wielki bemol na namierzaniu paczki, która jest Cazi Null, ale dla reszty, A1. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Wygląda ładnie, jest w dobrej formie. Jeśli rozważasz użycie jednostki lotniczej DJI w swoim, zrób sobie przysługę i zamów uprząż okablowania, aby umożliwić ci bezpośrednie podłączenie do kontrolera lotu. Nie zauważyłem, że nie ma go w cenie, a jednostki lotnicze OEM też nie mają tego w pudełku. Mógłbym to zalutować, ale miałem nadzieję, że będzie łatwiej zamienić jednostkę powietrzną między quadami w przyszłości i bezpośrednie podłączenie do kontrolera lotu jest miłe, więc czekam na uprząż. Byłoby też miło, gdybym mógł kupić jednostkę bez analogowych komponentów, żeby zaoszczędzić kilka dolarów. Szkoda, że je wyjmuję i wrzucam do szuflady, żeby ich już nigdy więcej nie widziano. Może znajdę kogoś, kto by je polubił.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonały wyścigowiec dronów, bardzo dobrej jakości i bardzo ładny!!! Każdy dobrze się spisał to cinehoop: Na pewno zakorzeni się w tym świecie!!! Dziękuję Każdyine i dziękuję Banggood za szybką i bardzo dobrą jakość wysyłki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Dostałem go przez prawie 15 dni, nawet na problemy z COVID w PH. Kupiłem no Rx 6s cvatar, ale nagle Banggood obsługa klienta zadzwoniła do mnie, że nie ma już akcji dla 'no Rx' więc zmieniłem zamówienie na XM rx bez zmian ceny, Powinienem dostać TBS cf rx raczej hehehe. W każdym razie, mam przedmiot i zaczyna mi się podobać. Wady: Potrzeba narzędzia, które zablokuje/odblokuje węzeł rekwizytów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Lata świetnie, ale jest bardzo głośno. Ale to mój pierwszy Cinehoopp. Zdecydowałem się na to, ze względu na super ocenę w Spinfast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Halo, przyjąłem... Bardzo dobry dron od pierwszego wejrzenia... Zdumiewające, że mają bezpośrednio 2 zestawy po 4 śmigła w 5 bladych i ani jednego w 3 bladym pudełku... Wygląda na to, że każdy słucha zmartwień. Nawet jeśli wtyczka lipo jest już prawidłowo przepuszczana w środku, zanim była za... Jeszcze nie próbowałem, ale polecam, ponieważ jakość wygląda bardzo ładnie... Zobaczymy, bo wiele różnych opinii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Lot bardzo dobrze polecam w cenie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Idealny do kinematycznych lotów. Dzięki wersji 6S można również latać w 4S dla jeszcze bardziej miękkich lotów. Wszystko za rozsądną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Doskonały produkt jest kompletny, a jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft86,383
    • Ft43,190
    • Ft154,258
    • Ft45,041
    • Ft111,065
    • Ft30,235
    • Ft33,009
    • Ft72,808
    • Ft66,638
    • Ft2,712