Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Dron bardzo dobrze zmontowany i bardzo piękny! Elementy drukowane są w przezroczystej, niebieskiej barwie TPU (elasty materiał), co powinno zapewnić wysoką wytrzymałość, a także być bardzo piękne. Nie ma miejsca na wiele akcesoriów, ale wystarczył do odpowiedniego dopasowania GPS BN220 i odbiornika z tyłu. Pasuje do adaptacji mojego Yi 2k.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Niesamowity pierwszy rzut, naprawdę przyjemne latanie nim! Uzyskać około 3-4min z każdego 1500mha 4s 120c baterii. Gorąco polecam, żebyś to odebrał. Mam to na liście polecanego przez Flysky'ego.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Uwielbiam to! Bardzo stabilne i łatwe do kontrolowania Łatwe do umawiania się z B.F. Pomimo błędu w Bpost nadal szybko dostarczone 6 dni roboczych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wszystko w porządku! Ale uważajcie: usb w kształcie G, że tak powiem, podłużnik jest bardzo szorstki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przyleciał do Iowa w USA za 21 dni, w idealnym stanie. Jakość budowy drona jest dobra, i jestem bardzo zadowolony z ogólnej transakcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo ładnie!!! Tak zadowolony z Cvatara, wziął go na krótki lot i jest fantastyczny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    пришёл быстро. левый задний мотор шумел, продавец без прений сразу направил новый мотор. ещё не менял, но летает неплохо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Otrzymane zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Formidable !!! mais pour un lipo 4s 1550 mAh ça dure que 4 mn avec vol cinewhoop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Uwielbiam to! Mam go z krzyżowym ogniem już zainstalowany. Mały 90-stopniowy adapter USB, z którym był zepsuty, gdy go użyłem, więc uważaj na niego. Lata niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft139 259
    • Ft57 342
    • Ft89 003
    • Ft77 272
    • Ft66 434
    • Ft93 999
    • Ft87 792
    • Ft28 982
    • Ft140 015
    • Ft42 381
    • Ft37 843
    • Ft35 115
    • Ft101 718
    • Ft89 003
    • Ft337 077
    • Ft66 083
    • Ft384 180
    • Ft44 500