Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    Opakowanie jest absolutnie fantastyczne. Od zapasowych do drona wszystko jest super. Ton zapasowych i budowa jest czysta. Jednak, znajdziesz wiele luźnych śrub na ramie, ponieważ nie są one właściwie związane. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było zmiana złącza XT30 i umieszczenie XT60. Nie mogłem znaleźć baterii 6s z xt30 w moim kraju i chciałem użyć większych baterii. Jeśli to zrobisz, musisz nastroić od zera, bo silniki robią się naprawdę gorące nawet z małą baterią xt30. Jeśli chcesz go użyć z pełnym podejściem, sugeruję użyć go z lekkim. W przeciwnym razie, „smo" albo „nagi go zawodowiec" to najlepszy wybór dla tego wariactwa. Powtarzam, tuning jest do tego niezbędny. Ogólnie jeśli masz Loris lub coś takiego, użyj tego. Ma dużo miejsca, żeby go założyć. Ogólnie, za cenę, nie myśl o tym za dużo. To jest zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    tres bon drone faut juste faire attention s6 xt30

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Materiel reçu tel que décrit. Très bon matériel. Colis reçu rapidement et emballé avec soins. A recommander. Encore merci, service impeccable Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Własny pięciocentówek czeka na moje szóstki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Kupiłem to dla mojego brata, który nigdy nie latał Fpv, kupiłem go z dwóch powodów, powód 1, jest chinniewoop i latają stabilniej i nie mają takiej mocy, jaką ma freestyle quad, która jest dobra do nauki. Powód 2, z powodu posiadania rekwizytów i bycia nowym, byłoby mniejsze szanse na to, że kiedy się tego nauczy, pójdzie do kogoś i spowoduje tyle szkód. Kiedy już dotarł, ustawiłem wszystko na betalot, rozłączył się na sterowniku itd. Miałem mały lot testowy po salonie wydaje się bardzo stabilny, bardzo dobrze poskładany razem. (Używam większej wersji więc wiedział czego się spodziewać) To jest miłe dron do rejsu i będzie fajnie grać. Zabrałem go na boisko, a mój brat był podłączony do słuchawki. Śledzi naprawdę dobrze, zaskakująco dużo mocy, ale to dla ciebie szóstki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Mój miał problem z gorącymi silnikami, ale Banggood zgodził się go zabrać z powrotem dla mnie, więc dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Ładnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Staram się i mówię ci!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo głośno!!! Sąsiedzi będą nieszczęśliwi, a w mieszkaniu jest niesamowicie głośno. Nie ma części zamiennych w sprzedaży. Wszystko inne jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Otrzymany w 15 dni. Jeszcze nie przetestowany

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45,041
    • Ft43,190
    • Ft86,383
    • Ft154,258
    • Ft111,065
    • Ft33,009
    • Ft27,764
    • Ft32,577
    • Ft66,638
    • Ft65,157