Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2022

    Ten samolot jest po prostu piękny. Lata łatwo w trybie dla początkujących, choć muszę powiedzieć, że ma swoje dziwactwa: nie kręci się tak szybko jak Trojan o podobnej wielkości i mocy, a także zwija się z prędkością, która nie jest problemem dla Trojan. Miałem go przechylić co najmniej raz przy niskiej prędkości, ale stabilizacja trybu początkującego automatycznie odzyskała samolot. Trochę trudniej wylądować na ulicy lub ziemi za pomocą podwozia niż Trojan. Z jakiegoś powodu stabilizacja nie jest tak chwytliwa jak Trojan, ale leci dobrze w małym wietrze, co jest bardzo ważne dla początkujących. Podobnie jak w Trojan lub dowolnym woltech Warbird Parkflyer, możesz użyć multimodułowego radia z protokołem v761 i opcji niskiej mocy. Dostawa była naprawdę dobra przez UPS z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Mesersmit RC samolot BF 109. Perfekcyjna reprodukcja modelu. W pełni urządzony i z autonomią ponad 9 minut lotu. Zdolność do startu i lądowania na lądzie. Odpowiedni dla początkujących i ekspertów z 3 trybami lotu. Obejmuje 3-osiowy stabilizator i funkcję kaskadową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Otrzymałem dziś samolot, więc to była szybka dostawa, pakowanie było świetne i wszystko było w pudełku. Chciałbym kupić od Banggood ponownie, jak zawsze miałem dobre doświadczenie w zakupach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Great item fast shipping, perfect flying performance. I made a little Battle of Britain scheme painting for it looking better.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Świetna rzecz, szybka wysyłka. Dzięki, Banggood. Namalowałem trochę, żeby wyglądało lepiej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wreszcie samolot osiowy i miejmy nadzieję, że zero i fw190 będą następne. Polecam dodać trochę żółtego

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Muchy oszałamiające!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Na papierze samolot jest świetny, a seria, której jest częścią, przynosi satysfakcję (Corsair, P51D). Ale tutaj, mała wada konstrukcyjna lub awaria kontroli jakości, nawet po kalibracji żyroskopu, z lub bez, I nawet z innym zdalnym sterowaniem multiprotocle (FrSky z modułem IrangeX) istnieje problem przy powrocie do neutralnych aileronów... Obsługa klienta https://youtu.be/yjh0dMibZfQ. jest responsywna i oferuje rozwiązania, ale produkt jest rozczarowujący...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Witam Zespół Obsługi Klienta Bangood! Otrzymałem swój samolot RC F109 i jest w idealnym stanie. Każdy BF109 2.4GHz 4CH 400mm System stabilizacji samolotu U-Turn EPP Mini RC Samolot RTF dla początkujących US$132.59 Jednak po włożeniu baterii i podłączeniu nadajnika do samolotu - istnieje kontrola jakości i/lub elektroniczna kontrola serwo/żyroskopowa. Bez względu na tryb samolotu - serwomechanizm nie będzie samocentrowany, gdy drążek sterujący zostanie przeniesiony z góry / w dół lub w lewo / w prawo. To wydaje się być wadą i znacznie ogranicza latanie samolotu. Proszę doradzić, co powinienem zrobić Dziękuję i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, David

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.89
    • US$124.90
    • US$44.84
    • US$310.49
    • US$63.99
    • US$299.00
    • US$144.36
    • US$85.99
    • US$20.99
    • US$137.99
    • US$504.84
    • US$349.95
    • US$160.99
    • US$91.99
    • US$252.99
    • US$36.95
    • US$69.99
    • US$249.00