Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Szybkie dostarczenie, ale wersja pnp nie jest wersją bliźniąt! Konfiguracja pchacza jest w porządku, ale jednak potrzebujesz dwóch dodatkowych serwotek do klap to jest budowa kolorów i podoba mi się.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Przyleciałem tu, wiedząc, że zrobię kilka modów, bo nie jestem lataczem FPV dalekiego zasięgu Więc dla czegoś innego sprawdź moje 2 filmy w blowy Fly rc Mam nadzieję, że ci się spodoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Wygląda bardzo dobrze, wygląda solidnie i dobrze wykończone, ze szczegółami takimi jak szybkie podłączenie skrzydeł, kraty wentylacyjne i wzmocnienia. Wersja PNP wyposażona jest w silnik tylny i sprzęgi, które pasują do dwóch przednich silników (nie w tym przypadku), wstępnie zmontowane metalowe serwo i ESC z BEC. Zrobię z nim VTOL, więc jeśli chcesz wiedzieć więcej, sprawdź mnie, a dowiesz się, jak się czuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Nie wiem, dlaczego to przeglądam. Zamówiłem dwa. Drugi nigdy nie dotarł, ale bardzo szybko zwrócił mi się przez banggood obsługa klienta, więc dostają 10. Przewoźnik dostaje zero za totalne spieprzenie. Co do samolotu mogę powiedzieć po tym, który przybył, że to dobry model. Jest kilka drobiazgów, o których warto wiedzieć. Jeśli całkowicie zwolnisz, przytrzymaj prawą aileronę, samolot przewróci się i wpadnie w spiralę śmierci. Nie jest to tyle wadą, jak prędkość końcówki wynosi 30 km/h, jak podano na pudełku. Szczególne zachowanie można odzyskać, jeśli masz wystarczającą wysokość i ponownie zwolnić kije do środka. Jeśli nie masz wysokości i nie wypuszczasz ich wystarczająco szybko, będziesz miał zły dzień. Tylko trochę dziwactwa, by być świadomym z tym. Trzymaj tempo, a nie będziesz musiał się z tym zmagać. Zdjęcie dołączone jest od tego, który otrzymałem i oczywiście jest trochę zmodyfikowany, więc nie oczekuj, że twoje będzie wyglądać tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Ładunki przywiezione w idealnym stanie. Poszło bardzo łatwo i wziąłem go na jej pierwszy lot wczoraj. To jest świetne. Zmodyfikowałem swój, żeby latał z trzema silnikami. To bardzo szybko...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Właśnie otrzymałem „Każdyine Airloader" i mam go w większości zmontowanego. Montaż jest bardzo prosty. Bez sprzętu kamery trudno jest utrzymać równowagę CG. W kadłubie jest ogromna ilość miejsca ;-) Wygląda na to, że moja waga ma być gdzieś pomiędzy 1370 - 1400g Niedługo wykonam dziewiczy lot i zamieścim wideorecenzję. Do zobaczenia w powietrzu! Kontrola naziemna RC

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Zdenerwowany podczas lotu, będziesz musiał sterować stale. Mimo to polecam 10/10 dla każdego zaawansowanego modela, ponieważ ten samolot jest bardzo uniwersalny. Jeśli użyjesz klap, może jechać bardzo wolno, ale również dość szybko. Gorąco polecam dwusilnikową konfigurację, użyłem Emax ECO II 2807 1300 KV na 4S. Prawdopodobnie poszedłbym na wyższy KV, chyba że naprawdę chcesz być w stanie przejść do 6S, Ale samolot lata ok z 1300 KV Emax i 6x3x3 rekwizytami. Spróbuję rekwizytów 7x3x4,5 wkrótce. Prześwit gruntu jest już dość mały z 6 calowymi rekwizytami. Punkt bonusowy: Ten samolot jest bardzo zabawny na śniegu! Przy użyciu różnych ciągów, można go bardzo dobrze manewrować na ziemi, w śniegu, jak również na płytach kamiennych i tym podobnych. Budowanie to świetna zabawa, dobrze przemyślana.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Po pierwsze, to nie jest pierwszy samolot. Jeśli nie masz doświadczenia w locie nie skacz na tym, jest trochę nerwowy i nie lubi silnego wiatru. Biorąc pod uwagę, jest super. Wystarczająco dużo miejsca dla wszelkiego rodzaju modów zestawów baterii, kamer i systemów Long Range. Uruchomiłem konfigurację silnika Tri z własnymi paczkami 18650. Krzyżowy ogień tbs jednoczyć 800 mw vtx Kaddax rattel 2 kamuflaż ZOHD fc z GPS dla RTL Nie mogę przesłać zdjęć z formatu Raw, więc będę musiał uaktualnić tę recenzję później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Jedno pytanie: czy możesz mi powiedzieć, które silniki polecasz dla wersji z tylko dwoma silnikami w skrzydle? Nie mogę się doczekać twojej odpowiedzi, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Samolot dostarczono w idealnym stanie. Nie mogę się doczekać, aż zmontuję tę bestię i wzniosę ją w powietrze. Dziękuję, Banggood. Masz jednego szczęśliwego klienta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 144
    • Ft26 121
    • Ft18 205
    • Ft47 339
    • Ft25 158
    • Ft51 617
    • Ft27 806
    • Ft25 025
    • Ft38 073
    • Ft10 922
    • Ft123 504
    • Ft161 044
    • Ft102 299
    • Ft10 922
    • Ft16 550
    • Ft46 018
    • Ft33 484
    • Ft29 495