Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    Bardzo solidna bateria w Flysky GT3B, ładnie się mieści i przewyższa alkaliami, których używałem. Łatwy mod, aby dobry nadajnik był lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przyszedł później niż się spodziewałem, ale kiedy to się stało przyszedł dobrze pakowane i zawierał dodatkowy pasek na rzep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobra jakość trwają naprawdę długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Super bateria, mały prezent przyszedł razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Chłodno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Szybka i dobra dostawa. Jeśli spojrzeć na rozmiar i wartość wydruku, można to sobie wyobrazić. Wartość 3000mAh nie może być osiągnięta na początku. Byłem w stanie określić maksymalną pojemność nieco ponad 2000 mAh... Ale - tanio i dziala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Jeszcze go nie próbowałem, ale myślę, że będzie bardzo dobry, idealnie pasuje do mojego samochodu RC (WLtoys 12428). Byłem zaskoczony szybkością dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Produkt dotarł w ciągu tygodnia do IRL. Wygląda dobrej jakości bardzo solidna bateria. To było dobrze zapakowane bez problemów kupię ponownie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$10.34
    • US$135.99
    • US$9.23
    • US$79.99
    • US$34.33
    • US$18.99
    • US$28.74
    • US$6.92
    • US$11.49