Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2022

    Przyszedł później niż się spodziewałem, ale kiedy to się stało przyszedł dobrze pakowane i zawierał dodatkowy pasek na rzep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Bardzo solidna bateria w Flysky GT3B, ładnie się mieści i przewyższa alkaliami, których używałem. Łatwy mod, aby dobry nadajnik był lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    24/01/2022

    Bardzo dobry stosunek jakości do baterii do pieniędzy. Kupiłem parę za błyskawiczną umowę. Bardzo szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Testowany i akumulator wydaje się być określony pojemność. Aby uzyskać pełną recenzję sprawdź link YouTube poniżej https://youtu.be/wPbriscOgdU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobra jakość trwają naprawdę długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Super bateria, mały prezent przyszedł razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Chłodno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Great Battery (ang.). Pasuje idealnie do WLtoys 144001, pamiętaj, aby zapętlić pasek i przypiąć baterię do góry, aby nie była na miejscu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Szybka i dobra dostawa. Jeśli spojrzeć na rozmiar i wartość wydruku, można to sobie wyobrazić. Wartość 3000mAh nie może być osiągnięta na początku. Byłem w stanie określić maksymalną pojemność nieco ponad 2000 mAh... Ale - tanio i dziala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$20.78
    • US$25.29
    • US$14.94
    • US$20.78
    • US$55.99
    • US$22.99
    • US$95.99
    • US$27.71
    • US$10.38
    • US$25.29
    • US$51.96
    • US$34.49
    • US$16.09
    • US$80.84
    • US$13.85
    • US$135.99
    • US$16.16