Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(560)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(560)
    • 5 Star(533)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Dobrej jakości plastik, nie czyni zbyt tanim. Za tą cenę, myślę, że jest tego warta. Ponadto istnieje usb ładowarka na micro usb, Uważam, że to super wygodne. Czerwony Led wskazuje, że baterie się ładują. Minusem jest, że status tego led nie wydaje się zmieniać nawet qd obciążenie jest skończone. Kabel jest dość długi 29cm... Zaleta lub wadę, być widoczne zgodnie z konfiguracją na masce. Krótko mówiąc, jestem całkiem zadowolony. Dziękuję bg

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Są one doskonałe i bardzo polecane. Pozostaw baterie z 1850 (nie są dostarczane z elementem) i naładuj za pomocą standardowej ładowarki 5v 2amp, pojedyncze światło jest czerwone podczas ładowania, a po naładowaniu staje się niebieskie. Posiada również przycisk, który naciskasz dla poziomu ładowania, jak widać na zdjęciach, które pobierałem (czerwony). Następnie nacisnął przycisk i jego wyświetlanie jest w pełni naładowane. Baterie na guziki i na płaskim obcasie z 186550 pasują, na guziki pasują do siebie. Użyj dobrej jakości baterii, a otrzymasz świetny czas gogli z tego, wielka wartość i dużo lepsze niż lipo, ponieważ baterie litowo-żelazne nie są tak wrażliwe na odładowanie. Bardzo zadowolony z tego zakupu. Przesyłka z Wielkiej Brytanii z 19 lipca 21 do Dostarczonego 27 lipca, wszystko gra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Świetna sprawa dla baterii litowo-jonowej z ładowaniem USB. Nadaje się do okularów Skyzone. Nie potrzebuję kabla równoważącego, nie potrzebuję dodatkowych kabli ze złączem wiszącym. Przewód jest trochę długi, rozbiorę go na części i skrócę. Ale możesz zapomnieć o ładowaniu na długi czas, zainstaluję najzdobniejszy 18650, wystarczy na długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zakupione do użycia z goglami DJI Fpv, o wiele lepiej mieć baterię na głowie (z paskiem Phat). Posiadacz baterii działa w porządku & polecam użyć DOBRZE 18650s choć lub szybko odpływa!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybył bardzo szybko, wziąłem go na EV200D. Działa również jako ładowarka do baterii!...Tylko unieruchomienie naprężeń drzwi w zamykaniu z włożonymi bateriami (zdjęcie)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Byłoby świetnie, gdyby było z co najmniej 1 instrukcją,.. Kiedy ładuje co wskazuje L.E.D??,.. Czy zmieni kolor??? Czy to zgaśnie??? Albo mrugać??? Naładowany kolor???

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobra walizka dla baterii 2x18650 Lion z ładowaniem USB. Dobry, długi, silikonowy kabel. Pasuję do gogli Fatshark, Skyzone i DJI. Negatywne jest tylko to, że ładowanie nie jest wyważone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Kupiłem to za 800D i jest idealne! Zainstalowano na nim złącze lufy, a teraz użyj tego z 18650 akumulatorami. Podobnie jak nowe urządzenie, które trwało około 25 minut, teraz trwa to kilka godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    W porządku, ładuje baterie super działają. Sprężyna styku jest trochę mocna, więc przy zamykaniu, warto zwrócić uwagę na zacisk pokrywę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    I am docking Eachine 1 Star for not having improved the latch strength. This means this awesome versitile power source for your FPV goggles will be serving out the majority of its service with elastics or zap sraps holding it together. Seller service was great and I still recommend getting the alkaline battery pack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft95 661
    • Ft27 511
    • Ft6 047
    • Ft5 932
    • Ft9 605
    • Ft2 953
    • Ft2 735
    • Ft4 220
    • Ft8 635
    • Ft3 164
    • Ft7 387
    • Ft169 563
    • Ft92 462
    • Ft25 592
    • Ft2 582
    • Ft5 116
    • Ft47 987
    • Ft2 428