Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(800)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(800)
    • 5 Star(756)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Są one doskonałe i bardzo polecane. Pozostaw baterie z 1850 (nie są dostarczane z elementem) i naładuj za pomocą standardowej ładowarki 5v 2amp, pojedyncze światło jest czerwone podczas ładowania, a po naładowaniu staje się niebieskie. Posiada również przycisk, który naciskasz dla poziomu ładowania, jak widać na zdjęciach, które pobierałem (czerwony). Następnie nacisnął przycisk i jego wyświetlanie jest w pełni naładowane. Baterie na guziki i na płaskim obcasie z 186550 pasują, na guziki pasują do siebie. Użyj dobrej jakości baterii, a otrzymasz świetny czas gogli z tego, wielka wartość i dużo lepsze niż lipo, ponieważ baterie litowo-żelazne nie są tak wrażliwe na odładowanie. Bardzo zadowolony z tego zakupu. Przesyłka z Wielkiej Brytanii z 19 lipca 21 do Dostarczonego 27 lipca, wszystko gra!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Najlepsza opcja zasilania gogli FPV! Posiada port ładowania, więc nie trzeba za każdym razem wyjmować baterii do ładowania. Posiada wskaźnik żywotności baterii i wskaźnik ładowania. Znacznie lepsza (i tańsza) opcja niż futerał FS Battery. Jednak nie posiada równowagi, a to jest tylko wada, jeśli używasz HDZero VRX. Albo możesz kupić 2 , albo 2 . (Jeden dla HDZero VRX, a drugi dla Gogli - Ciężkie uderzenie na głowę! Świetna cena, wysokiej jakości produkt - dziękuję bardzo Banggood zespołowi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybył bardzo szybko, wziąłem go na EV200D. Działa również jako ładowarka do baterii!...Tylko unieruchomienie naprężeń drzwi w zamykaniu z włożonymi bateriami (zdjęcie)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Świetna sprawa dla baterii litowo-jonowej z ładowaniem USB. Nadaje się do okularów Skyzone. Nie potrzebuję kabla równoważącego, nie potrzebuję dodatkowych kabli ze złączem wiszącym. Przewód jest trochę długi, rozbiorę go na części i skrócę. Ale możesz zapomnieć o ładowaniu na długi czas, zainstaluję najzdobniejszy 18650, wystarczy na długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Post: 2-3 tygodnie (pol.) Status pakietu: koperta z folii aluminiowej + ZipBag Rozpraszanie: Pod folią produktów Stickytape znajdują się 4 wkręty do mini filipów wału do drzwi akumulatora 10x2mm.. Cóż po każdym dostarczeniu EV100 baterii OEM nie udało się już naładować, postanowiłem pójść swoją drogą .. Zobacz zdjęcia PCB i wewnętrznych .. Zamówiłem EV200 18650 Power Bank zamiast EV100 z wtyczką micro JST dla DVR. (EV100 ma zewnętrzny rejestrator DVR zasilany z tej samej baterii za pomocą innego złącza). Brakujące złącze było niezbędne, więc przylutowałem jedno..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobrej jakości plastik, nie czyni zbyt tanim. Za tą cenę, myślę, że jest tego warta. Ponadto istnieje usb ładowarka na micro usb, Uważam, że to super wygodne. Czerwony Led wskazuje, że baterie się ładują. Minusem jest, że status tego led nie wydaje się zmieniać nawet qd obciążenie jest skończone. Kabel jest dość długi 29cm... Zaleta lub wadę, być widoczne zgodnie z konfiguracją na masce. Krótko mówiąc, jestem całkiem zadowolony. Dziękuję bg

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Mam, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobra walizka dla baterii 2x18650 Lion z ładowaniem USB. Dobry, długi, silikonowy kabel. Pasuję do gogli Fatshark, Skyzone i DJI. Negatywne jest tylko to, że ładowanie nie jest wyważone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zakupione do użycia z goglami DJI Fpv, o wiele lepiej mieć baterię na głowie (z paskiem Phat). Posiadacz baterii działa w porządku & polecam użyć DOBRZE 18650s choć lub szybko odpływa!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Robi to, co powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$399.00
    • US$65.99
    • US$13.50
    • US$131.99
    • US$62.99
    • US$120.99
    • US$16.99
    • US$18.59
    • US$19.99
    • US$109.00