Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2017

    En relación calidad precio bastante bien no esta mal la calidad pequeños detalles en las costuras.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2016

    Handy case for cables and adapters. Construction feels good enough that it will not just fall apart when thrown in with other things in my bags. Good selection of sized of slots for different items

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2018

    So Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Bardzo zielone w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Dobra za cenę, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2017

    Вещь удобная, особенно когда все в нее складываешь сразу))). Ни чего ни где не валяется. Могу советовать, качество исполнения хорошее. Магазин понравился, работают хорошо. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Material impecável, durável e resistente. Muito útil para guardar pendrives, hds e cabos. Elásticos de boa qualidade e muito bom acabamento geral.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2017

    ottimo rapporto grandezza/capienza, a vedere gli elastici ho solo paura che si sfibrino in fretta, ma per ora reggono bene. Articolo bello da vedere, bello il colore verde, acceso ma non fluo, in generale una fattura buona (non buonissima).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2018

    When I receive it I saw that quality is better than the pictures. I will make a review but first impression is it worth that I bought this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Love this case. I put all my phone adapters in and a mini solar charger for my phone for emergency back up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 131
    • Ft4 212
    • Ft5 782
    • Ft7 279
    • Ft6 562
    • Ft3 445
    • Ft3 831
    • Ft3 831
    • Ft3 445
    • Ft5 308
    • Ft19 548
    • Ft5 092
    • Ft8 239
    • Ft7 860
    • Ft14 947
    • Ft5 746
    • Ft4 979
    • Ft6 815