Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(542)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(542)
    • 5 Gwiazda(504)
    • 4 Gwiazda(28)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(4)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2020

    Moje pierwsze FPV za małe pieniądze. Na początek jest to ciekawe doświadczenie (i bez lusterka wstecznego)! Z własną „obudową" przyczepioną na tylnym spojlerze, gdzie oferuje dobrą pozycję i rozwagę. E-motor zakłóca jednak częstotliwość transmisji obrazu do monitora, ale odpowiednie kondensatory są zamawiane. To na pewno świetna zabawa!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Uwielbiam prędkość wysyłki. Najbardziej zadziwia mnie to, że transport w porównaniu z Aliexpress jest super szybki. O produkcie: Budować jakość jest miłe, prawdopodobnie powinien uaktualnić antenę w przyszłości, ale dla dostania się do hobby to powinno wykonywać zadanie od teraz. Czekam na moje gogle, więc nie mogę pokazać jakości obrazu niestety. Mam duże nadzieje z tym układem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Kupiłem ten system fpv, żeby zrobić Fpv z moim RC pełzaczem. Filmik jest całkiem niezły. Na otwartych plikach mam do 800 m bez żadnych zakłóceń. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    I've used this set up before they made a bracket for it. Slick is going to be an FPV version now!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2020

    Działa doskonale, widzi pan bardzo dobrze polecany. Przesyłka w ustalonym czasie dzięki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Nie próbowałam jeszcze tego przedmiotu. Elementy są dobrze zapakowane i chronione nadajnik, VTX, antena i połączenia kablowe, wchodzą do statycznego worka ochronnego, jak z płytą główną i innymi poważnymi elementami elektronicznymi. Kamera jest wewnątrz własnej torby foliowej. Pojawiło się to z wielu dodatkowych kabli dla innych trybów i połączeń wyboru. Wszystko to znajdowało się w białym kartonie, wystarczająco wytrzymałe i sztywne, aby przetrwać upadek i cały światowy transport. Wszystko, co zostało napisane w opisie jest tutaj. Nic nie zginęło, nie zostało uszkodzone ani uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    amazing product,good service cool i loved ittt really u must buy Antenna: 4 lobe right hand circular polarized Frequency: 5.8GHz 5 bands 40 channel Size: 20x13x6mm Weight: 4.57g FPV Camera: 600TVL M7 1/4" Cmos FPV Camera Lens Angle: 120 degree FOV 150 degree DFOV Format: NTSC Mini illumination: 1 lux Resolution: 720 x 480 Focal Length: F=2.0MM f= 0.95mm Power Comsumption: 500mA Power: 3.3-5V Video Transmitter: Format: NTSC Output Impedance: 50 ohm Output Power: 200mW Wireless Channel: 40CH Operating Voltage: 3.3-5V Current: 480mA Audio Carrier: None Package Included: 1 x TX02 AIO FPV Camera (with cable) 1

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Belle petite caméra avec beaucoup d'accessoires. Je ne l'ai pas encore montée sur ma voiture RC car il me manque la batterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Jst łączo dla baterii, aby pomóc ludziom! Świetna jakość wszystko!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    Otimo produto, funcionando 100% recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$32.99
    • US$35.19
    • US$15.99
    • US$17.29
    • US$29.99
    • US$88.99
    • US$107.99
    • US$6.99
    • US$15.99
    • US$19.59
    • US$94.99
    • US$8.90
    • US$18.99
    • US$8.99
    • US$409.99
    • US$52.99