Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Reduktor prędkości... Potrzebowałem tego, ponieważ musiałem zmniejszyć obroty testowanej wiertarki i działa doskonale 👍👍👍 oczywiście może być również użyty do zmniejszenia jasności lampy na przykład

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Dobry produkt polecam Brazylia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Działa dobrze, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    I have used the 4kW SCR voltage regular as a useful means of reducing the speed of my circular saw and angle grinder. Typically, when more control speed is required for special work, this is achieved smoothly and precisely without the loss of too much torque. At the same time, reducing my electricity expense as a bonus. GREAT!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2020

    Ogólnie dobry produkt, dobra produkcja, akceptowalna jakość, oparta na tyrystorach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, towary bardzo dobrze zapakowane i dostarczone w TOP stanie. Test z Gene Coffee 101 Behmor 1600Plus nawet aktualny, bardzo dobry. Topowe rozwiązanie bez zakłóceń w elektronice Gene Coffee 101 oraz Behmor 1600Plus (bez utraty gwarancji!).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Dokładnie tego potrzebowałem do redukcji prędkości na silniku, którego używam do precyzyjnego wiercenia. Wytrzymały i dobrze zrobiony. Wiele innych zastosowań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Robi dokładnie to, co jest napisane na pudełku. Cyfrowy wyświetlacz nie działa poniżej 90 woltów, nadal jest bardzo dobry jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft952
    • Ft10 828
    • Ft4 043
    • Ft6 250
    • Ft2 638
    • Ft12 873
    • Ft1 430
    • Ft3 307
    • Ft1 201
    • Ft6 250
    • Ft16 552
    • Ft3 125
    • Ft2 571
    • Ft3 182
    • Ft9 194
    • Ft1 669
    • Ft2 545
    • Ft16 186