Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Naprawdę praktyczne i bardzo funkcjonalne prace w Fr i w Wifi dobrze pasuje w domowej instalacji automatyzacji bez zmian zapewnić neutralny marsz tylko umieścić kondensację między dwoma drutami każdy może go zainstalować tak, że łatwo jest nie zapomnieć o przecięciu prądu przed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    A csomagolás lehetett volna jobb, de túlélte a szállítást. Címre kértem, de átvételi pontra érkezett ez nem könnyítette meg az átvételt. A készülék egyenlőre jól működik. Könnyen dolgozik együtt a Google Assistanttal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo dobry produkt Polecam zacząć go instalować po trochu w całym domu bardzo łatwy w instalacji i obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Thanks.Arrived safely.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Pracowała tylko 10 minut, a potem całkowicie umarła. Nie polecam go kupować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Mam inny pcb niż poprzedni komentarz, który pokazał różne pady do lutowania, aby wyświetlić firmware. Mógłbym łatwo przebłysnąć przełącznikiem z dostępnymi z przodu i mocą 5V przez szpilki już obecne z tyłu. Używał tego samego esphome, co wyłącznik na ścianę. Przełącznik działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Działa zgodnie z opisem. Musisz umieścić kondensator równolegle z lampą, jak opisano. Działa również z moim Google home mini, więc mogę go kontrolować za pomocą głosu. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Dobry produkt. Mógłbym zainstalować na nim Tasmota. Musisz połączyć się z podkładkami nad chipsetem. PINout jest od lewej do prawej TX, RX, GND, VCC, GPIO0 (patrz załączony rysunek). Po włączeniu urządzenia trzeba podłączyć GPIO0 do GND w celu uruchomienia trybu programowania. Wybrałem „Sonoff Dual R2" w konfiguracji Tasmoty i widzę, że działa bez problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Działa bardzo dobrze z ESPHome (po prostu trochę wysiłku, aby mignąć, ponieważ szpilki nie są oznaczone). Bardzo cichy i reaguje. Kondensator bardzo mały w porównaniu z T4 jeden. Dwa z nich nie pasują do normalnego ustawienia JB.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Te działają naprawdę dobrze. Błyskawiczny z Tasmota. Należy tylko uważać na podkładki na nagłówki, lutownica może łatwo zejść podczas usuwania kabli linki. Najlepiej używać pompy lutowej i bardzo małego ciśnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$21.43
    • US$17.99
    • US$6.99
    • US$21.93
    • US$12.99
    • US$18.47
    • US$28.24
    • US$10.15
    • US$13.99
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$9.34
    • US$13.99