Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Wysyłka była super szybka, a jakość przewyższała moje oczekiwania. Łatwo sparować z apk. Szkoda, że apk łączy się tylko z zespołem Yesoul, a nie z innymi markami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobry i wysokiej jakości produkt. Nawet dla więcej grubych ludzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    The bicycle is pretty good. Stable and it is as depicted on the market.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Mi primera compra en Banggood no podría haber salido mejor, el pedido ha llegado rápido y en perfectas condiciones y a un precio muy por debajo de la competencia! ciao Amazon!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Ogólnie rzecz biorąc, wszystko działa i wygląda stylowo. Но: Podczas załadunku oś przylega (od tyłu). Można usłyszeć jak pasek trochę się ociera. Siedzi w bąbelkach i dołeczkach. Spójrz na zdjęcie tych spawów. Mam nadzieję, że masz szczęście...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Wszystko ok, rower bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    nice bike only delivery was taking long

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Dobrej jakości rower spinningowy. Jest stosunkowo cichy i łączy się z Zwift/Rouvy/RGT Cycling/itc. Maksymalny limit mocy nie jest wymieniony, ale od 350W na urządzeniu czuje się zbyt zestresowany, więc byłbym ostrożny. Ogólnie jestem bardziej niż zadowolony, biorąc pod uwagę niską cenę. Jedyną wadą do tej pory jest to, że jedna z naklejek literowych odpadła wkrótce po zakupie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Bardzo ładny rower. Bardzo długi czas dostawy ...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Na razie działa dobrze i cicho. Nadaje się zarówno do walcowania na stojąco, jak i siedząco. Był łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$252.99
    • US$80.49
    • US$252.99
    • US$255.26
    • US$135.99
    • US$229.99
    • US$219.99
    • US$385.99
    • US$55.99
    • US$429.99
    • US$85.99
    • US$129.99
    • US$59.99
    • US$549.99
    • US$569.99
    • US$35.99
    • US$256.40
    • US$949.00