Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2022

    Właśnie rozpakowałem ten przedmiot i mogę powiedzieć, że moje pierwsze wrażenie jest całkiem dobre. Nawet jeśli pakiety były idealne, znalazłem rysę na niskim czerwonym pasku (pokazanym na zdjęciu), ale ogólna opinia jest dobra. Montaż był prosty, ale jedyne objaśniające zdjęcia, pokazane w jednostronicowej ulotce (co nie jest instrukcją) nie jest wystarczające dla większości osób nie przyzwyczajonych do tego rodzaju prac. Instrukcja obsługi byłaby mile widziana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Satysfakcja z towarem. Słaba instrukcja montażu. Przydałby mi się opis ćwiczeń. Wysokiej jakości design. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Materiał jest odpowiedni do ceny. Akcesoria i wsparcie sprzętowe do montażu i przygotowania w warsztacie nie jest najwspanialsze, ale z cierpliwością i kilkoma małymi poprawkami wszystko montuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Tylko widmo można wymienić plastikowy ochraniacz na gumowy. Zrobiłem to z łatwością podczas zakupów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Przyszedł po dwóch nieudanych płatnościach. Wygląda dobrze i zdrowo, ale jeszcze tego nie testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Instrukcja montażu urządzenia nie jest najlepsza, ale urządzenie przybyło szybko i w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo trwała i stabilna ławka. Zaciski są trochę ciasne i dobrze pasują. Bardzo dobry zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Dobra ławka, jedyną wadą jest to, że nie można w pełni rozszerzyć kolano, gdy jest używany jako przedłużenie nóg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Znakomity artykuł: Znakomita jakość, stabilny materiał, wygodny. /Świetny zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$191.72
    • US$214.82
    • US$36.95
    • US$79.99
    • US$198.66
    • US$27.71
    • US$25.40
    • US$52.99
    • US$99.99
    • US$48.99
    • US$36.95
    • US$79.99
    • US$27.71
    • US$15.99
    • US$228.69
    • US$189.74
    • US$23.09
    • US$192.99