Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2022

    za takie pieniądze, jest bezbłędny, jest dość stabilny pomimo niewielkiej wagi, montaż trwa około 30 minut, ma wszystkie akcesoria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Niezły przyrząd ale trafiłem na model porysowany i źle polakierowany z rdzą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Jest lekki i stabilny, ale nie ma 2 gumowych podpórek (tylko 2 są) dla nóg, trzeba być ostrożnym podczas poruszania się, ponieważ krawędź jest ostra i porysuje grunt

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, dobra konstrukcja. Mam 185cm wzrostu, 185 funtów, dam radę. Porusza się trochę, ale tylko na początku organów! Za te 58 dolarów, które dałem, jest dobre

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    relación calidad precio está muy bien recomiendo sin duda lo único llego la caja rota menos mal que no se cayó ninguna pieza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ważę 85 kg, stabilna, dobra jakość.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Wielki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dostawca wyrzucił paczkę i nie poprosił o podpis? Nie zauważyłem w jakim stanie jest uszkodzona paczka! Myślę, że brakuje kilku części.. rozczarowany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dobre wykończenie, szybka dostawa, dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Opakowanie trochę uszkodzone, ale wszystko, co iside było w porządku maszyna wydaje się bardzo wytrzymały i silny montaż był łatwy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$335.99
    • US$169.99
    • US$335.99
    • US$89.99
    • US$9.98
    • US$44.99
    • US$40.99
    • US$25.53
    • US$9.99