Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2021

    Very high quality and robust construction. It is easy to fold and does not take up much space for placement. Lots of metal, so it lasts a long time. We are very satisfied. I recommend.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    All good. I didn't try it just yet but I am missing a little ring, to attach the electronic display to the bike. Nowhere to find in the package. Pity!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Jeszcze go nie wypróbowałem, ale najwyraźniej jest wytrzymały, łatwy w montażu, stosunkowo szybka dostawa. Nie mogę się doczekać wewnętrznego roweru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Produkt dobrze zapakowany. Dobra jakość w cenie. Łatwy montaż ze wszystkimi niezbędnymi narzędziami w zestawie. Wysyłka na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo profesjonalny, solidny, praktyczny i wygodny w cenie. Pięknie teraz próbujemy, ale nie mam wątpliwości co do wielkiego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Dostawa magazynu w Polsce bardzo szybko! Dobry rower wirujący!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Rower był dobrze zapakowany ze wszystkimi częściami w środku. Zmontowałem go i jest piękny, mam nadzieję, że będzie trwał, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo się cieszę, że się spotkaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dostarczone szybko, na pierwszy rzut oka dobrej jakości. Zdecydowanie zalecane 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$86.99
    • US$188.25
    • US$299.00
    • US$311.84
    • US$396.15
    • US$252.99
    • US$356.90
    • US$255.26
    • US$300.29
    • US$99.99
    • US$192.99
    • US$375.99
    • US$269.99
    • US$100.47
    • US$225.99
    • US$252.99
    • US$39.99