Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2022

    Velmi som nemal kde zatiaľ jazdiť, pretože je strašná zima a stále sneží. Musím ale povedat po prvých 8 km, že je skvelá aj ked trochu ťažká. Dorazila s cestnými pneumatikami čo som vlastne chcel, ale v popise boli terénní. Zabalená celkom slušne aj ked sú na nej niejaké šrabance ale to asi z výroby by som typoval. podvozok by mal byť zatesnený ale to nechcem uplne kontrolovať pretože by som musel odlepiť šmirgeľ pochodzí a to nechcem.Jedinu asi slabinu vidím v prechode kabelu do podvozku k bateriam atd, a to pre istotu presilikonujem trochu viac z vonku .

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Produkt przybył z kilkoma rysami, ale ogólnie w porządku. Brakuje dwóch śrubek, które będę musiał kupić w jakimś sklepie z narzędziami. Muszę powiedzieć, że produkt został nieco opóźniony, ponieważ doszło do nieporozumienia i został wysłany na inny adres. Na koniec z dużym naciskiem na e-maile rozwiązały problem i dotarły do mojego domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    bonjour, bien reçu votre colis, mais je pense que le display,n est pas le bon... impossible de l5

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bardzo dobry i potężny skuter, dobrze zapakowany, szybka dostawa. Nie zawaham się kupić ponownie. Problem w tym, że tylne światło nie świeci.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Wspaniały skuter tylko dobrze sprawdzić wszystkie szczelności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Szybka wysyłka, w ciągu 5 dni. Potężny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dobry skuter elektryczny, bardzo mocny i zrównoważony, dobra jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Lekki hamulec tylny nie jest okrągły (grinds) i w przypadku gdy człowiek naprawia uchwyty jest luźny i chwieje się do tyłu i z przodu (ma grę). Poniżej w komorze baterii mam 2 gaśnice śrubowe do czego jest więcej niż wtrysk wody?? MfG (ang.) Janicke'a

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Pudełko przybyło z kilkoma wybojami i światłami nieco zdeformowane. Reszta bardzo dobrze, szybko, ładnie i dobrze wykończona, choć bardzo ciężka i rzadko prowadzi przedni system zawieszenia. Cały skuter zatrzymuje się podczas wspinania się na mocny stok i stoi, dopóki nie załaduję go z powrotem na szczyt. NIE WCHODZI DOBRZE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Skuter jest imponujący, jeszcze go nie próbowałem, bo tutaj pada. Chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, jak uzyskać EC z Unii Europejskiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,479.99
    • US$699.99
    • US$10.99
    • US$1,519.99
    • US$75.99
    • US$67.99
    • US$19.99
    • US$209.99
    • US$58.99
    • US$1,418.99