Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Bardzo dobry i potężny skuter, dobrze zapakowany, szybka dostawa. Nie zawaham się kupić ponownie. Problem w tym, że tylne światło nie świeci.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Produkt przybył z kilkoma rysami, ale ogólnie w porządku. Brakuje dwóch śrubek, które będę musiał kupić w jakimś sklepie z narzędziami. Muszę powiedzieć, że produkt został nieco opóźniony, ponieważ doszło do nieporozumienia i został wysłany na inny adres. Na koniec z dużym naciskiem na e-maile rozwiązały problem i dotarły do mojego domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Wspaniały skuter tylko dobrze sprawdzić wszystkie szczelności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    bonjour, bien reçu votre colis, mais je pense que le display,n est pas le bon... impossible de l5

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Szybka wysyłka, w ciągu 5 dni. Potężny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Velmi som nemal kde zatiaľ jazdiť, pretože je strašná zima a stále sneží. Musím ale povedat po prvých 8 km, že je skvelá aj ked trochu ťažká. Dorazila s cestnými pneumatikami čo som vlastne chcel, ale v popise boli terénní. Zabalená celkom slušne aj ked sú na nej niejaké šrabance ale to asi z výroby by som typoval. podvozok by mal byť zatesnený ale to nechcem uplne kontrolovať pretože by som musel odlepiť šmirgeľ pochodzí a to nechcem.Jedinu asi slabinu vidím v prechode kabelu do podvozku k bateriam atd, a to pre istotu presilikonujem trochu viac z vonku .

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Dobry skuter elektryczny, bardzo mocny i zrównoważony, dobra jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2022

    Dzień dobry, przegląd po 350 km utiluzzo. Skuter okazuje się być wytrzymały, a jazda na rowerze do 30 km, co daje bezpieczeństwo i stabilność, ponad tą prędkością i dwoma aktywnymi silnikami, jest trochę niebezpieczny. Nie jest odpowiedni dla osób, które mają wysokość talii wyższą niż wysokość kierownicy, ponieważ podczas hamowania ryzykujesz efekt katapulty kierowcy. W tym przypadku kierownica płaska powinna zostać zastąpiona kierownicą w kształcie litery U, zwiększając tym samym wysokość kierownicy. Lampki nocne muszą być zdemontowane, aby obniżyć płytę poniżej kilku stopni, aby nie oślepić tych, którzy nadchodzą z przeciwnego kierunku. Wkręty pod blokiem baterii powinny być sprawdzane, dodając trochę gwintu blokady, ponieważ będą trenować z wibracjami. Bo to uszkodziłoby żeńską nicię aluminiową. Sprawdź przedni kabel prądu silnika, który nie jest krótki podczas podsterowności, ponieważ może być uszkodzony w czasie. Zespół kabla pod kolumną kierownicy, są lepiej uszczelnione, jak są otwory poniżej, ponieważ może dostać się woda do parku baterii, gdy korzysta z wody z rozpryskiwania. Śruby są niskiej jakości, należy unikać dokręcania mocno, ponieważ mogłoby to uszkodzić wkładkę powodując problemy z konserwacją. Sprawdź przy pierwszej okazji, platforma uszczelniająca do parku baterii, ponieważ nie jest idealna i wejdzie do wody. Żywotność baterii tylko jeden silnik z prędkością około 60 km, inne zmiany zmniejszają, ale zwiększają wydajność. Akumulatory amortyzujące do 65 kg są nieco denerwujące, ponieważ za każdym razem odczuwa się odrzut udaru. Skontaktuj się ze mną, aby uzyskać więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Musiałem naprawić kierownicę. To było zbyt trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Skuter został dostarczony szybko i bez żadnych uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,659.99
    • US$1,499.99
    • US$3,349.99
    • US$1,229.99
    • US$3,199.99
    • US$999.99
    • US$689.99
    • US$1,929.99
    • US$1,079.99
    • US$539.99
    • US$899.99
    • US$303.99
    • US$1,499.99
    • US$1,519.99
    • US$1,199.99
    • US$1,639.99
    • US$1,428.40
    • US$109.99