Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Produit frezarki, AVEC QUE, min. z transportu lotniczego, La X-TRON EST A LA HAUTEUR DE MES AIR AU DELA, J'EN SUIS TRES satisfait, EN PHOTO ELLE EST SUPERBE MAIS EN VRAI ELLE EST BEAUCOUP PLUS, SI Vous cheerchez Une BONNE TROTITE ELECTRIQUE N'ALLER PAS PLUS W prenezie La X-TRON X10.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dokładnie 2 tygodnie dostawy do Szwecji. Nie ma informacji o namierzaniu. Ale paczka miała drobne uszkodzenia na zewnątrz. Ale jak na razie jestem bardzo zadowolony ze skutera. Osiągnij prędkość 65 km / h. I zdjęty z opon drogowych. Nie jestem wielkim fanem palcowego przepustnicy. Niezłe, mocne światła na głowie. Będę informował później. Ale czuje się solidną i silną moc. Nie wiem, jak zdobyć części włóczni, takie jak ładowarka, dętki, łamacze i łamanie dysku. Chciałbym skontaktować się ze sprzedawcą, aby zamówić wszystkie potrzebne rzeczy. Ale jak na razie kocham ten skuter! Szybki, mocny i bardzo gładki wycinek. Pozdrawiam Erika Szweda

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobry produkt i jakość montażu. Niestety ogranicznik bezprzewodowy nie przyszedł i w reklamie powiedział, że jeśli, mam nadzieję, że mogą go rozwiązać, w transporcie niektóre śruby błotne zostały utracone i ma jakiś pasek w farbie. Poza tym doskonała elektryczna deskorolka

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Paczka dotarła 9 dni po zamówieniu. Dobrze zapakowane, nic nie jest uszkodzone i wszystko działa. Nie testowany na zewnątrz jeszcze, myślę, że za tę cenę bardzo dobry skuter i dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Zalety: - Dobra moc. Pasują do innych skuterów 52V. Maksymalna prędkość GPS wynosi około 54km/h - Bardzo, bardzo! Wygodne zawieszenie. - Bardzo dobra jakość budowy. - Łatwy do złożenia, łatwy do umieszczenia w samochodzie. - Dobre kierownicy. Dobry kształt i rozmiar. - Duży pokład i bardzo dobre podtrzymywanie stóp. Wady: - Jest bardzo łatwy do obrócenia. Niedoświadczony kierowca może mieć problem z zalotem. - Niska jakość reflektorów. Tylko jeden mały punkt światła i reflektora wydają brzydkie dźwięki. Wyjmę to. Mogę powiedzieć, że kocham ten skuter za tę cenę. Idealne na każdą sytuację.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Stosunek ceny wydajność absolutnie świetna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Skuter jest niesamowity, ma dużo mocy, a zawieszenie jest bardzo wygodne. Jest dość duży, ale radzi sobie naprawdę dobrze. Przyniosło to jakiś problem, ale nic poważnego.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Słaba ochrona w kartonie prawie wcale...

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    kolobezka prisla v poriadku po odoslani za 3 dni doma pekna a ide dobre uvidime casom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    SZCZEGÓŁY SZCZEGÓŁY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$1,049.99
    • US$129.99
    • US$59.99
    • US$55.99
    • US$35.99
    • US$14.99
    • US$29.99
    • US$12.99
    • US$23.09