Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Produkt dobrze wykonany, ale nie wiem, jak długo to potrwa, będę uaktualniać informacje zwrotne w przyszłości, jeśli będą wiadomości.Niestety aplikacja nie jest w języku włoskim, chociaż istnieje wiele innych języków (to jest powód dla 4 gwiazdek, a nie 5). Zła dostawa, która zajęła nam ponad 2 miesiące i z uszkodzonym pakietem z dwóch stron (załączam zdjęcie), mam tylko nadzieję, że obiekt nie został uszkodzony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Zamówiony 4 sierpnia, dostarczony 9 sierpnia. Szybka wysyłka do Włoch. Paczka dotarła bez problemu. Testowany natychmiast i działa idealnie. Aplikacja, która ma być zainstalowana, nazywa się KS Fit i jest dostępna na PlayStore w języku angielskim... Jak na razie wydaje mi się to najlepszym spacerowiczem na rynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    WalkingPad Bieżnia R1 Pro 1 x bieżnia R1 Pro WalkingPad 1 x przewód zasilający 1 x pilot zdalny 1 x lanża 1 x rozdarcie 1 x instrukcja obsługi Składanie konstrukcji, redukcji hałasu i kontroli prędkości odczuwania stóp.Matę należy umieścić w domu lub biurze, przejść lub biegać, chodzić lub biegać zawsze i wszędzie. Opatentowana technologia automatycznej kontroli prędkości. Kontrola prędkości czucia stóp, łatwa zmiana. Liczba kroków ruchowych, odległość ruchu, czas pracy, prędkość ruchu i zużycie kalorii po uruchomieniu są wyraźnie strukturą szkieletu ze stopu aluminium. Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Idealna dostawa na czas. Nie mogę się doczekać, aby go używać tak z pierwszej strony jego absolutnie wspaniała maszyna i prędkość jest ok dla przeciętnego użytkowania. Od tej pory nic mi nie jest, jeśli coś się stanie, zamieścim to.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Podkładka do biegania/chodzenia jest bardzo miła jakość i wystarczająco mała, aby ukryć się gdzieś w domu :) Zalecane w 100%. Miałem problemy z połączeniem z Aplikacją, ale w końcu mi się udało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Sprzedałem model A1 który miałem przez rok i wziąłem to...;) Podsumowując: - Jest zdecydowanie cięższy i większy niż A1, z którym można było chodzić tylko (maksymalnie 6 km/h) - Nakrętki do odkręcenia baru są naprawdę twarde, mam nadzieję, że trochę się potrząsają z użyciem - Jeśli używasz go tylko do chodzenia i tak musiałem włożyć kutasa bezpieczeństwa, ponieważ jeśli go nie ma, pozostaje w trybie SAFE i nie działa (albo byłem głupi, ale powtarzam, straciłem tylko 5 minut.) - 10 Km / h nie będzie wiele jak ktoś napisał, ale dla kogoś takiego jak ja, który był używany do chodzenia 6 km / h mało wydaje się, wręcz przeciwnie... - W przeciwieństwie do A1 nie trzeba uczyć się aplikacji, aby odblokować maksymalną prędkość względem trybu chodzenia. (od 3 km / h do 6 km / h) - Nie ma problemu z połączeniem się z aplikacją KS Fit, którą użyłem wcześniej z modelem A1, w języku angielskim Podsumowując: A1 jest zdecydowanie bardziej komfortowe w obsłudze i do otwierania się do korzystania z niego, ale to pozwala uruchomić i moim zdaniem wydaje się bardziej stabilne, szersze, bardziej... W skrócie...;) Dla tych, którzy powiedzieli, że z obniżonym poprzeczką sięga tylko 3 km / h... Jeśli można zwiększyć szybkość ustawienia aplikacji KS Fit...;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Przybyłem w 10 dni, idealnie pracując, myślę, że dokonałem dobrego zakupu, ale tylko czas da mi powód. Dzięki Banggood niezawodny i szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Produkt pojawił się wcześniej i była to pierwsza wielka niespodzianka, do której dodano bieżnię, która wykracza poza wszelkie oczekiwania. Przeprowadziłam długie poszukiwania, aby zdecydować, która strona była z niezawodności i najlepszej ceny, a w końcu zdecydowałam się na Banggood, który nie wiedziałem, ale który w tym czasie był najlepszym wyborem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Articolo come da descrizione, non ancora provato, ma sicuramente un ottimo walkpad, venditore affidabile e spedizione rapida (calcolando che la spedizione arriva dalla altra parte d'Europa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt dotarł uszkodzony

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft74 505
    • Ft39 777
    • Ft31 568
    • Ft88 396
    • Ft65 034
    • Ft39 777
    • Ft8 205
    • Ft32 515
    • Ft25 254
    • Ft30 305
    • Ft59 666
    • Ft29 042
    • Ft28 411
    • Ft12 625
    • Ft4 101
    • Ft13 572
    • Ft35 988
    • Ft113 653