Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Idealna dostawa na czas. Nie mogę się doczekać, aby go używać tak z pierwszej strony jego absolutnie wspaniała maszyna i prędkość jest ok dla przeciętnego użytkowania. Od tej pory nic mi nie jest, jeśli coś się stanie, zamieścim to.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    WalkingPad Bieżnia R1 Pro 1 x bieżnia R1 Pro WalkingPad 1 x przewód zasilający 1 x pilot zdalny 1 x lanża 1 x rozdarcie 1 x instrukcja obsługi Składanie konstrukcji, redukcji hałasu i kontroli prędkości odczuwania stóp.Matę należy umieścić w domu lub biurze, przejść lub biegać, chodzić lub biegać zawsze i wszędzie. Opatentowana technologia automatycznej kontroli prędkości. Kontrola prędkości czucia stóp, łatwa zmiana. Liczba kroków ruchowych, odległość ruchu, czas pracy, prędkość ruchu i zużycie kalorii po uruchomieniu są wyraźnie strukturą szkieletu ze stopu aluminium. Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Podkładka do biegania/chodzenia jest bardzo miła jakość i wystarczająco mała, aby ukryć się gdzieś w domu :) Zalecane w 100%. Miałem problemy z połączeniem z Aplikacją, ale w końcu mi się udało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Zamówiony 4 sierpnia, dostarczony 9 sierpnia. Szybka wysyłka do Włoch. Paczka dotarła bez problemu. Testowany natychmiast i działa idealnie. Aplikacja, która ma być zainstalowana, nazywa się KS Fit i jest dostępna na PlayStore w języku angielskim... Jak na razie wydaje mi się to najlepszym spacerowiczem na rynku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Przybyłem w 10 dni, idealnie pracując, myślę, że dokonałem dobrego zakupu, ale tylko czas da mi powód. Dzięki Banggood niezawodny i szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt dobrze wykonany, ale nie wiem, jak długo to potrwa, będę uaktualniać informacje zwrotne w przyszłości, jeśli będą wiadomości.Niestety aplikacja nie jest w języku włoskim, chociaż istnieje wiele innych języków (to jest powód dla 4 gwiazdek, a nie 5). Zła dostawa, która zajęła nam ponad 2 miesiące i z uszkodzonym pakietem z dwóch stron (załączam zdjęcie), mam tylko nadzieję, że obiekt nie został uszkodzony.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Produkt dotarł uszkodzony

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Wszystko dobrze, aż do teraz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Świetna jakość! Dotarliśmy w 1 tydzień. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    transazione perfetta, confezione integra e oggetto funzionante senza nessun problema! arrivato in 10 giorni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$219.99
    • US$135.99
    • US$10.35
    • US$30.99
    • US$59.99
    • US$13.99
    • US$54.27
    • US$26.44
    • US$14.99