Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Walking Pad, którego nie trzeba przedstawiać: Xiaomi zawsze jest gwarancją. Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Idealne opakowanie, żadnego wgniecenia. Produkt nieskazitelny i utrzymany do perfekcji. Próbowałem natychmiast i muszę powiedzieć, że maksymalna prędkość 6km / h dla mnie, którzy są 168cm może jest zbyt ahaha. Nie było głośno. Od razu przetestowałem go oglądając Netflixa. Na koniec dodam, że jest bardzo mały i bardzo cienki. Idealnie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Produkt był w dobrym stanie. Rozładowanie jest takie szybkie i proste. Jeszcze nie brałam. Wrócę za kilka godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To dobrze. To się podnosi. Jest magazynowany. To nie zajmuje miejsca. Nie wydaje żadnego hałasu... Chodzi o to, by stać na czas...

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Pasuje do opisu, ma swoje akcesoria. Pakowanie jest w porządku. Nie było żadnych dodatkowych kosztów, jakość była dobra. Po pierwszym procesie, jest dobrze na spacer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu. Działa idealnie, zajmuje mało miejsca i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    consegna velocissima... davvero un ottimo servizio complimenti!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt był w dobrym stanie. Testuję go przez godzinę i działa dobrze. Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Praktyczny i solidny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Przybył w krótkim czasie, świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dobry produkt, szybka dostawa, dobry wygląd, dobry szybki chodzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$335.99
    • US$169.99
    • US$89.99
    • US$335.99
    • US$40.99
    • US$44.99
    • US$9.98
    • US$161.99
    • US$80.84