Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(23)
    • 5 Gwiazda(17)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    Po pierwsze, miłego dnia, drogi oficjelu. Twój produkt otrzymałem 29.10.2021 i sam go zainstalowałem. Chciałbym jednak przekazać państwu kilka punktów, na które zwróciłem uwagę podczas rozpakowywania. Zauważyłem, że przednie obręcz motocykla była krzywa, gdy obróciłem koło po instalacji. Ponadto część amortyzatora przedniej ramy została wysłana jako zakrzywiona, ponieważ starałem się, aby przedni błotnik był w tym samym równoleżniku z kołem, ale to nie działało. Ponieważ błotnik trzymający żelazko w sekcji, w której jest zamontowane przednie koło, jest zakrzywiony. Również klocek hamulcowy przedniego koła wyszedł z pudełka zgięty. Oprócz tego możemy powiedzieć, że jestem zadowolony z wydajności motocykla. Życzę ci miłego dnia

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2023

    Bardzo fajny rower powyżej moich oczekiwań!!! Przybył w ciągu 5 dni tak super szczęśliwy...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2023

    Idealne opakowanie. Dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2023

    Zamiast obiecanego 7 dniowego opóźnienia, po wielokrotnych zapytaniach i skargach, w końcu dostałem rower po 15 dniach. Wielkie rozczarowanie w Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2023

    To jest dobry rower. Rama, silnik i wyświetlacz są doskonałej jakości. Hamulec i przedni teleskop są słabej jakości. Ma przepustnicę, co jest bardzo dobrą rzeczą, bardzo pomaga w startupach i przyspieszaniu. Prędkość maksymalną można ustawić na 35 km / h, co jest więcej niż wystarczające. Czujnik pedału jest opóźniony, czasami chybiony, ale może być kompensowany przez przepustnicę. To był wyjątkowy zakup, więc jestem z niego zadowolony. Trwałość baterii będzie kolejnym ważnym czynnikiem, dowiemy się. Lepiej, żebyś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2022

    E-MTB w pełni odpowiada opisowi i moim oczekiwaniom. Łatwy montaż, dobre ustawienia wstępne. Uwielbiam też kolor w oryginale - zwłaszcza, że chciałem czarny / czerwony przed

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2023

    bardzo piękny, przyszedł w ciągu 2 tygodni, tylko niewielka wada na zębach, złamany poziom, jego koszt 4 euro do naprawienia produktu.quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2023

    Wszystko jest szybkie i dokładne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    🛑 Opóźniona dostawa 🛑 Słabe opakowania 🛑 1 nie ma śruby w kierownicy. Brakuje także jednego wolnego, a także jednego wolnego Ale cykl jest dobry, gładki i świeży. Zalecam Banggood, aby był bardziej dokładny i punktualny. Życzę ci wszystkiego najlepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2024

    Na początku było problem z baterią, ale zaczęła działać. Rower działa dobrze. Mały rozmiar korpusu. Cena jest odpowiednia do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$863.97
    • US$1,009.99
    • US$1,051.99
    • US$789.99
    • US$838.26
    • US$969.99
    • US$1,346.81
    • US$1,404.62
    • US$1,025.99
    • US$899.99
    • US$719.99
    • US$1,235.99
    • US$755.84
    • US$1,837.14
    • US$1,039.99
    • US$1,179.99
    • US$839.99
    • US$1,566.79