Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. Należy pamiętać, że motor jest rozmontowany. Hamulce wydają irytujący dźwięk i myślę, że jest to wada produktu. Widziałem filmiki na YouTube z rowerami z tym samym problemem. Przesyłka z Polski do Portugalii była bardzo szybka. W ciągu tygodnia dostałem paczkę. Łatwo jest odblokować prędkość. Po prostu przeszukaj YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Motocykl jest ładny i lekki kupiłem błotniki do niego, bo BG mówi, że nie pochodzą z roweru, ale są wliczone w cenę. Dobry stosunek jakości do ceny do tej pory...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Rower został kupiony dla mojego syna. Próbowałam go osobiście i jest to świetna zabawa. Szukamy teraz lata. Możesz przebyć wiele mil i cieszyć się ciszą. Mój syn jest teraz jeszcze bardziej popularny z tym nowym rowerem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Kocham ten rower, mogę nadążyć za mężem na jego górskim rowerze. Jest to bardzo komfortowa jazda i kocham wspomaganie mocy do tego dodatkowego wzmocnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo zaskoczony tym motorem... 1 dzień od dostawy jesteśmy bardzo zadowoleni... Zobaczymy po kilku miesiącach

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Jak na życzenie!! Przybyło w ciągu 10 dni, co było doskonałe, biorąc pod uwagę poziom i pandemię w Europie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Wszystko dobrze z tym motorem, pamiętaj, aby umieścić baterię poprawnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Top produkt, jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Znalazłem dobry produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Super-super-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft307 327
    • Ft386 638
    • Ft495 691
    • Ft674 141
    • Ft459 340
    • Ft383 334
    • Ft419 684
    • Ft611 353
    • Ft304 022
    • Ft528 737
    • Ft859 200
    • Ft588 220
    • Ft370 115
    • Ft247 844
    • Ft270 976
    • Ft621 267
    • Ft259 740
    • Ft218 102