Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2021

    Zalety: Świetny motocykl, dobre elementy, silne światło przednie i dobre przyspieszenie. Wygląda i czuje się bardzo solidny i silny. Wady wady: Ładne opakowanie, ale z boku miał klapkę, a niektóre części są zadrapane. Przednie koło wydaje się, że obręcze koła są luźne. Muszę go zabrać do mechanika, żeby wyregulował felgi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo zadowolony z tego zakupu, ten rower był doskonałą inwestycją, został dobrze zapakowany i dostarczony w jeden tydzień, solidna rama aluminiowa i wysokiej jakości komponenty! Osiągnąłem 60km jadąc z pomocą poziomu 1 na jednym ładowaniu, a ważę 90 kg! Jedyna niedogodność jest taka, że nie jestem w stanie znaleźć odpowiedniego bagażnika, który pasowałby do niego idealnie, chciałbym, żeby miał tylną półkę na bagaż...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    1.Wysyłka była szybka! 2.Cena jest nadal najlepsza do zaoferowania tylko platforma Banggood. 3.Taniej kupić ze względu na zakup grupowy. 4.Quality jest nadal akceptowalna w porównaniu z ceną już na innych platformach. 5.A co do jakości jest troska o jakość produktów, jak SAMEBIKE produkcji QC, zmienił części i zmniejszył ich jakość produktów do tańszych części, takich jak: Wstrząsy powietrzne. Przednie sprzęgła hamulcowe. Obydwie opony. Szokujące. Wierzę, że w ten sposób oszczędzają swoje koszty, ale widzisz, nie można narzekać zbyt wiele, gdy masz cenę jak 780 euro, ale myślę, że to jest problem, jeśli utrzymuje cenę, a następnie obniża jakość produktu. SameBike Co Sprzedawca : Kupiłem ten sam rower rok temu większość z nich części japońskich, ale teraz jest w pełni wykonany w Chinach z tańszymi częściami, aby zaoszczędzić koszty i dając EBike. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Świetny rower. Instalacja łatwa. Spróbuje. Szybko wysyłka bez zarysowań. Gorąco polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Erg entuzjasta nad samym motorem lo26. Maandag pokonał en donderdag al bezorgd. Wszystko jest w porządku. Standardowa procedura w SPATBORDEN er ook bijgeleverd. ----- Bardzo entuzjastycznie o tym samym motorze lo26. Zamówione w poniedziałek i dostarczone w czwartek. Wszystko było dobrze włączone. Stojak i błotniki również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Great Bike, great shipping, fast and very good. I recommend the saler. Remek bicikli, semmi hiba, gyors volt a szállítás 2 nap cseh raktárból, szuper minden, semmi karc semmi gond. Ajánlom! :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przejechałem już cca 30 km. Na 30 km nadal mam baterię na 100%, wszystko idzie dobrze.Pudełko nie było uszkodzone.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Very fast delivery, ordered on Tuesday received on Friday. Real bike is much more solid and bigger than looks on the screen. Battery and engine works as described. I am very glad I bought it. Thank you BangGood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    easy installation, powerful moter. Before start adjust the brakes!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Rower jest wspaniały, a dostawa była szybka. Niestety w transporcie rower przybył już porysowany, a to nie pozwala mi być zadowolony z zakupu. Montowanie przedniego koła nie jest intuicyjne. Dla reszty wszystko w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft262 224
    • Ft4 979
    • Ft260 896
    • Ft23 388
    • Ft375 082
    • Ft388 359
    • Ft365 124
    • Ft341 888
    • Ft8 959
    • Ft29 871