Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Bardzo zabawny rower, łatwy montaż i dość szybka dostawa z czeskiego magazynu. Również dobrze i bezpiecznie zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Consegna ultra rapida. La bicicletta era perfettamente impacchettata e ben protetta, per cui nessun danno. Arriva assemblata all'80%, basta montare la ruota anteriore, il manubrio, la sella, i pedali e registrare i freni ed il gioco è fatto. Molto soddisfatto dell'acquisto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Świetny i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Doskonały produkt. Paczka ok, brakująca wiadomość, złożona w 15 minut. Wszystko działa idealnie, już pierwsze 5 km.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Super...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Velo nie działa wadliwie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Stands up very nicely, very much recommend it 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Wspaniały rower elektryczny i podobał mi się bardzo sportowy i piękny design, wysokiej jakości i wygodny, jak na razie jest w fazie eksperymentalnej, i wszystkie notatki, które umieścić go później, ale myślę, że wszystko będzie dobrze, Dziękuję za ekspres w ciągu zaledwie dwóch dni wysłany z Wielkiej Brytanii do Belgii, został on odebrany bez szkód i dobrze zapakowany, dziękuję.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Bardzo ładny rower. Wygląda na dobrą jakość, jak na pieniądze. 15 minut montażu, naładowany i gotowy do pracy. Brak śruby z szybkościo mocowania i zarysowania na selekcjonerze biegów prawdopodobnie z powodu ładunku. Poza tym dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Rower niesamowity, nawet jeśli błotniki nie są bardzo ładne do montażu, rower wyjątkowej jakości cena! Jestem trochę rozczarowany jakością koloru, który przy pierwszych rysach łatwo usunąć! (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft337 377
    • Ft381 937
    • Ft260 989
    • Ft588 821
    • Ft464 690
    • Ft477 422
    • Ft509 250
    • Ft372 388
    • Ft254 305
    • Ft252 169
    • Ft436 045
    • Ft506 067
    • Ft531 530
    • Ft432 862
    • Ft381 937
    • Ft455 142
    • Ft350 108
    • Ft350 108