Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Byłem mile zaskoczony szybką dostawą i dobrym opakowaniem. Ponieważ rower jest wcześniej złożony, nie potrzebujesz opisu, wszystko zostało zrobione w ciągu godziny (bateria była naładowana), więc nic nie stało na drodze do pierwszego wyjścia. Gruby rower robi nienaganne wrażenie, okablowanie jest ułożone na górze, wszystkie kontrole są regulowane i regulowane, ustawić wysokość siodła i zacząć jeździć - co za zabawa! Motocykl uzależnia... Jedź do wyczerpania baterii. Mam 182 cm wzrostu i odpowiada mi waga. Moi przyjaciele myślą, że Ebike jest dla mnie szyty na miarę. Jeszcze jedna wskazówka: oczywiście jazda na najwyższym poziomie jest najbardziej zabawna, ale z poziomem 4 (przyjemność jazdy z 25 kmh dozwolone), można łatwo osiągnąć 80 km.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ten E-Bike jest naprawdę zabawny. Łatwo było go złożyć. Pojawiły się nawet z błotnikami, o których nie wspominaliśmy w opisie. Daktylowe opony dają fantastyczny chwyt na różnych drogach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Naprawdę piękna, ❤⁇❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybył szybko, dobrze spakowany, nie mogę się doczekać, żeby spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Znakomity przedmiot otrzymany. Dostarczono go szybciej niż się spodziewaliśmy. Byłem na bieżąco z namierzaniem. Bardzo zadowolony z ogólnego doświadczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Poprosiłem o RICHBIT Mod. 022, zamiast Mod. 012 przyszedł do mnie. Nie jest to bardzo poprawne bez ostrzeżenia lub zmiany ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo dobry rower. Jego jedynym słabym punktem są hamulce, które nie są wystarczająco mocne i wystarczająco słabe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Rozkaz otrzymany dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Rower otrzymał bardzo dobrze! Wspaniale!!! Bardzo się cieszę!!!! Brawo i dziękuję!!! R. Cappi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft293 657
    • Ft538 879
    • Ft272 465
    • Ft590 345
    • Ft408 699
    • Ft301 831
    • Ft11 435
    • Ft178 615
    • Ft560 071
    • Ft75 683
    • Ft242 191
    • Ft4 541
    • Ft239 164
    • Ft333 014
    • Ft9 915
    • Ft351 178
    • Ft36 326
    • Ft12 107