Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Byłem mile zaskoczony szybką dostawą i dobrym opakowaniem. Ponieważ rower jest wcześniej złożony, nie potrzebujesz opisu, wszystko zostało zrobione w ciągu godziny (bateria była naładowana), więc nic nie stało na drodze do pierwszego wyjścia. Gruby rower robi nienaganne wrażenie, okablowanie jest ułożone na górze, wszystkie kontrole są regulowane i regulowane, ustawić wysokość siodła i zacząć jeździć - co za zabawa! Motocykl uzależnia... Jedź do wyczerpania baterii. Mam 182 cm wzrostu i odpowiada mi waga. Moi przyjaciele myślą, że Ebike jest dla mnie szyty na miarę. Jeszcze jedna wskazówka: oczywiście jazda na najwyższym poziomie jest najbardziej zabawna, ale z poziomem 4 (przyjemność jazdy z 25 kmh dozwolone), można łatwo osiągnąć 80 km.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ten E-Bike jest naprawdę zabawny. Łatwo było go złożyć. Pojawiły się nawet z błotnikami, o których nie wspominaliśmy w opisie. Daktylowe opony dają fantastyczny chwyt na różnych drogach.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Znakomity przedmiot otrzymany. Dostarczono go szybciej niż się spodziewaliśmy. Byłem na bieżąco z namierzaniem. Bardzo zadowolony z ogólnego doświadczenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Naprawdę piękna, ❤⁇❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Poprosiłem o RICHBIT Mod. 022, zamiast Mod. 012 przyszedł do mnie. Nie jest to bardzo poprawne bez ostrzeżenia lub zmiany ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybył szybko, dobrze spakowany, nie mogę się doczekać, żeby spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Niewielkie opóźnienie w dniu dostawy sprawia, że montaż był dość szybki, a mała próba w tym procesie ujawnia hałas na poziomie silnika w tylnym kole. Ale poza tym cieszę się z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Właśnie otrzymałem paczkę i zdarza się, że jest ona zepsuta w pudełku, które służy do zmiany biegów (bardzo ważny element) Żądam zwrotu tej paczki i wymiany ///

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Cześć! Dostałem zamówiony e-rower w środę, 28.07 2020, dziś w sobotę, 01.08 zmontowałem go. Dałem 5 gwiazdek, z zastrzeżeniem rezerwacji. E-Bik jest bardzo dobry, ale nie jest to zawarte w dostawie, 1. Brakuje podstawki na rowery. Wszelka gwarancja jest mało, opis roweru jest również niedostępny. Pytanie, co powinieneś teraz zrobić, jeśli nie potrafisz mówić po angielsku, zadzwonić lub wysłać maila do niekompletnego produktu, którego nie mogę uruchomić. Pomimo tego, Bik jest już świetny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Pomimo starannie przygotowanego opakowania, kilka małych zadrapań... I bardziej wkurzające, brak instrukcji montażu i uruchomienia... Nawet gdyby to było po chińsku i angielsku, to byłoby lepsze niż nic!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,499.99
    • US$1,959.99
    • US$951.99
    • US$1,359.99
    • US$1,299.99
    • US$1,039.99
    • US$1,349.99
    • US$1,699.99
    • US$1,699.99
    • US$1,569.99
    • US$759.99
    • US$1,399.99
    • US$899.99
    • US$1,229.99
    • US$1,229.99
    • US$1,299.99
    • US$1,017.99
    • US$1,379.99